Ντ. Νικολαϊδης: «Έχουμε και άλλη μία ευκαιρία…» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης, που βιώνει δια ζώσης την πορεία της Εθνικής στα προκριματικά του Euro2004 – και – ως σχολιαστής των καναλιών NOVA SPORTS, μοιράστηκε διαδικτυακά τις σκέψεις του για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Όπως ανέφερε αρχικά σε βίντεο που δημοσιοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Η γνώμη μου για την Εθνική; Έχει φτιάξει ένα σύνολο που ήταν και από τον προηγούμενο προπονητή, με πολύ καλό κλίμα με καλά παιδιά.

Τους πήρε και τους συνέχισε. Το βλέπω και το ζω αυτό το κλίμα που υπάρχει».

Για να προσθέσει: «Το πιο σημαντικό, είναι δύσκολη η δουλειά ενός προπονητή Εθνικής ομάδας που δεν έχει κάθε μέρα τους παίκτες. Πρέπει να κάνει τον εκλέκτορα και τον μάνατζερ. Να διαλέγει σωστά και να είναι σωστός μάνατζερ για να νιώθουν όλοι οι παίκτες καλά. Αυτά είναι τα βασικότερα από το να ξέρει τακτική».

Σ΄ότι έχει να κάνει με το τί προηγήθηκε χρονικά είπε: «Στις δύο τελευταίες διοργανώσεις η Εθνική έχει πάει καλά, έχει κάνει μόνο ένα κακό ματς, αυτό μέσα στην Ολλανδία», ενώ μιλώντας για την κατάσταση στον όμιλο της Εθνικής σημείωσε: «Δύσκολος ο όμιλος παίζοντας με το νούμερο 2 και το νούμερο 6-7 που είναι η Ολλανδία. Έχουμε και άλλη μία ευκαιρία τον Μάρτιο και μπορεί και εκεί να περάσουμε».

Και κατέληξε: «Σημαντικά τα ματς του Οκτωβρίου με Ιρλανδία και Ολλανδία, αν δεν κερδίσουμε την Ιρλανδία, δεν νομίζω ότι έχουμε καμιά τύχη. Μου αρέσει αυτό που βλέπω στην Εθνική και ελπίζω να συνεχιστεί και να γίνει καλύτερη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demis Nikolaidis (@dem11s)

Keywords
Τυχαία Θέματα