Ντιμπάλα: Συμβουλές από ειδικό χειρουργό

Ντιμπάλα: Συμβουλές από ειδικό χειρουργόsdimolitΤετ, 02/24/2021 - 22:36

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ταξίδεψε στη Βαρκελώνη προκειμένου συμβουλευτεί ειδικό γιατρό για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο.

Ο διεθνής Αργεντινός συνεχίζει να ταλαιπωρείται στο πονεμένο του γόνατο και αποφάσισε να συμβουλευτεί τον ειδικό χειρουργό Ραμόν Γκούγκατ. Ο Ντιμπάλα αισθάνεται ενοχλήσεις παραπάνω από ένα μήνα όπου απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γιουβέντους. Τελευταία φορά αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη Σασουόλο (10/1), ενώ

φέτος στη Serie A μετράει 11 συμμετοχές με μόλις δύο γκολ.

Ο Ντιμπάλα πέταξε για Ισπανία με μέλος από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας καθώς υπάρχουν φόβοι για χειρουργική επέμβαση .Ο παράπλευρος σύνδεσμος στο γόνατο συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα και δεν είναι σαφές πόσο καιρό θα χρειαστεί για να επιλυθεί.

Ο Αντρέα Πίρλο για την προσεχή αναμέτρηση με τη Βερόνα (27/2) θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αργεντινού και άλλων έξι παικτών.

 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus ΙΤΑΛΙΑ Ο Πάουλο Ντιμπάλα ταξίδεψε στη Βαρκελώνη προκειμένου συμβουλευτεί ειδικό γιατρό για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο. Article publish on Τετ, 02/24/2021 - 22:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα