Ντόναλντ: Αποσύρθηκε στα 32!

Την απόφαση να «κρεμάσει τα παπούτσια» του στην ηλικία των 32 χρόνων πήρε ο Άαρον Ντόναλντ. Ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Ραμς έβαλε τέλος στη 10ετή επαγγελματική του καριέρα, στην οποία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα στο ΝFL, τη σεζόν 2020-21 (Super Bowl LVI).

Όσον αφορά τις ατομικές διακρίσεις του, αναδείχτηκε τρεις φορές καλύτερος αμυντικός, οκτώ φορές υπήρξε μέλος της καλύτερης ομάδας του πρωταθλήματος και όλες τις σεζόν που έπαιξε επιλέχτηκε να δώσει

το παρών στο Prο Bowl (All Star του NFL). Ακόμη, πήρε το βραβείο του αμυντικού ρούκι της σεζόν, την παρθενική του χρονιά, το 2013-14. Φυσικά, αναμένεται να γίνει HOFer, μιας και η επίδρασή του στο παιχνίδι και τα ατομικά του στατιστικά, είναι δεδομένο πως θα τον βάλουν (και επίσημα) στο πάνθεον του αθλήματος.

«Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, έδωσα τα πάντα στο ποδόσφαιρο τόσο ψυχικά όσο και σωματικά — 365 μέρες το χρόνο ήταν αφιερωμένες στο να γίνω ο καλύτερος παίκτης που θα μπορούσα να γίνω», είπε ο Ντόναλντ στα social media.

«Σεβάστηκα αυτό το παιχνίδι όσο κανένα άλλο και είμαι ευλογημένος που μπορώ να ολοκληρώσω την καριέρα μου στο NFL με τον ίδιο οργανισμό που με έκανε ντραφτ. Δεν είναι πολλοί άνθρωποι που πάνε σε μια ομάδα, κερδίζουν ένα πρωτάθλημα με αυτήν και αποσύρονται με την ίδια φανέλα. Δεν το θεωρώ και δε θα το θεωρήσω δεδομένο».

Cheers to what’s next. Extending a big thank you to the Rams and all of the fans for your support over these last 10 years. Much love. pic.twitter.com/edGxkUYdLz

— AD_99 (@AaronDonald97) March 15, 2024

Keywords
Τυχαία Θέματα