Ο Alec Baldwin αποχώρησε από την ταινία "Joker"

Ήρθε, είδε, έφυγε.

Μόλις πριν από δύο μέρες ανακοινώθηκε η συμμετοχή του Alec Baldwin ως Thomas Wayne στην επερχόμενη ταινία της Warner Bros., "Joker", και σήμερα μάθαμε ότι ο γνωστός ηθοποιός αποχωρεί από το project.

Σύμφωνα με το Comicbook.com, το φορτωμένο πρόγραμμα του ηθοποιού είναι η αιτία της αποχώρησής

του. Σε δήλωσή του, ο Baldwin είπε, "Είμαι σίγουρους ότι υπάρχουν 25 άλλα άτομα που μπορούν να παίξουν τον ρόλο".

Η Warner Bros. δεν έχει σχολιάσει τίποτα, αλλά αυτή είναι η πρώτη αποχώρηση από το project.

To "Joker" θα παρουσιάζει έναν διαφορετικό Thomas Wayne, ο οποίος θα είναι "ένας κιτς και μαυρισμένος επιχειρηματίας που θα θυμίζει περισσότερο τον Donald Trump της δεκαετίας του '80".

Το cast περιλαμβάνει τον, επί δύο φορές υποψήφιο για Όσκαρ, Joaquin Phoenix στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, Robert De Niro σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. Τον ρόλο της Sophie Dumond θα κατέχει η Zazie Beetz, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το "Deadpool 2" ως Domino. Στη ταινία ενδέχεται να βρεθεί και η Frances Conroy, η οποία θα ενσαρκώσει τη μητέρα της αρχι-νέμεσις του Batman.

Η ταινία ίσως εμφανίσει τον σούπερ κακό της DC ως έναν αποτυχημένο κωμικό, ένα χαρακτηρισμό που συναντήσαμε στο κλασικό graphic novel "The Killing Joke". Ο Joaquin Phoenix μίλησε για τους ενδοιασμούς που έχει για την ενσάρκωση του ρόλου, αλλά και κατά πόσο τον επηρεάζουν τα λεγόμενα και τα σχόλια του κοινού.

Το "Joker" θα βγει στις αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2019.

IGN GreeceO Alec Baldwin θα γίνει ο Thomas Wayne για την ταινία "Joker"Τον Joaquin Phoenix "δεν τον νοιάζει" η άποψή σου για τον Joker τουO "Joker" του Joaquin Phoenix φαίνεται ότι βρίσκει τη μητέρα του

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα