Ο Ralph Fiennes ίσως γίνει υπερκατάσκοπος για το prequel του "Kingsman"

Απλώνεται το κατασκοπικό σύμπαν...

Το κατασκοπικό σύμπαν του "Kingsman" κάνει αισθητή την παρουσία του στον κόσμο με το να επεκτείνεται όλο και περισσότερο. Όπως φαίνεται, το prequel της σειράς ταινιών βρήκε τους πρωταγωνιστές του.

Σύμφωνα με το Slashfilm και το The Daily Mail, o Ralph Fiennes ετοιμάζεται να ξαναμπεί στον κόσμο της βρετανικής κατασκοπίας και να πρωταγωνιστήσει στο prequel του "Kingsman". Μαζί του, λέγεται πως θα δούμε και τον Harris Dickinson, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα

από το "The Darkest Minds".

Ο Ralph Fiennes.

Το prequel λέγεται ότι βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης και ότι ο Matthew Vaughn θα το σκηνοθετήσει. Χρονικά θα τοποθετείται κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, κάτι που συνάδει με το κόμικ των Mark Millar και Dave Gibbons. Ο Vaughn είναι γνώστης του κόσμου, καθώς έχει σκηνοθετήσει και γράψει τις δύο προηγούμενες ταινίες, "Kingsman: The Secret Service" και "Kingsman: The Golden Circle".

Ο Fiennes είναι ένας από τους πλέον γνωστούς ηθοποιούς στον κινηματογραφικό κόσμο. Έχει πρωταγωνιστήσει στα "Skyfall" και "Spectre" ως Gareth Mallory / M, και έχει γίνει γνωστός, στο νέο κοινό, μέσα από τις ταινίες "Harry Potter" ως Lord Voldemort. Ήταν υποψήφιος για Βραβείο Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για τις ταινίες "Schindler's List" (1993) και "The English Patient" (1996).

Το σύμπαν του "Kingsman" ετοιμάζει την τρίτη του ταινία, την ταινία "Kingsman: The Great Game", η οποία θα επικεντρώνεται στους Statesmen της δεκαετίας του '90, που γνωρίσαμε στη δεύτερη ταινία και μια τηλεοπτική σειρά, η οποία θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια της μίας ώρας.

To "Kingsman 3" θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου 2019.

IGN GreeceΜάθαμε πότε επιστρέφει η 3η ταινία για την μυστική οργάνωση KingsmanΞεκινάνε τα γυρίσματα του "Kingsman 3" το 2019 και στο βάθος...το prequelΜεγάλα σχέδια στον ορίζοντα για τα "Kick-Ass" και "Kingsman"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα