Ο Φαν Ντάικ παρηγόρησε τον διαιτητή που είχε "χάσει" πριν το ματς τη μητέρα του

Είναι από τις στιγμές εκείνες που το ποδόσφαιρο μένει στην άκρη. Είναι από εκείνες τις σημαντικές, τις δύσκολες, τις συγκλονιστικές.
Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα της Γερμανίας με την Ολλανδία για το Nations League ο διαιτητής της αναμέτρησης Οβίντιου Χάτεγκαν ενημερώθηκε πως πέθανε η μητέρα του. Όπως ήταν λογικό κατέρρευσε ψυχολογικά κάτι που κατάλαβαν οι ποδοσφαιριστές.
Ο Χάτεγκαν σφύριξε κανονικά τον αγώνα, αλλά στο τέλος δεν άντεξε. Ο Virgil van Dijk χάρισε σε όλους όσοι έβλεπαν το ματς μία στιγμή 5-6 δευτερολέπτων γεμάτη συναίσθημα.
Αγκάλιασε τον διαιτητή τον φίλησε και του έδωσε τα συλλυπητήρια του.
Όταν ρωτήθηκε για την κίνησή του αυτή ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής είπε: ««Κατέρρευσε και δάκρυσε γιατί είχε χάσει τη μητέρα του λίγο νωρίτερα... Του ευχήθηκα να είναι δυνατός και του είπα πως είχε κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Ξέρω ότι είναι μηδαμινό αυτό που έκανα, αλλά ελπίζω να τον βοήθησα έστω και λίγο...»

Virgil van Dijk on consoling referee Ovidiu Hategan after the game: “He broke down, stood with tears in his eyes because he had just lost his mother. I wished him strength & said he had refereed well. It's a small thing, but maybe it helps him." ❤️pic.twitter.com/Q9hPV9mT3C

Anfield HQ (@AnfieldHQ) 20 Νοεμβρίου 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα