Ο Λουτσέσκου διάβασε σωστά το ντέρμπι: «Θα φάτε ξύλο, αλλά μην σταματήσετε να παίζετε»! (vid)

Ο ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση της ΑΕΚ με 2-0, χάρη στην τρομερή ασίστ του Κωσταντέλια και την φοβερή κεφαλιά του Κουλιεράκη, όμως για να φτάσει στη νίκη χρειάστηκε το… μάτι του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ένα σημαντικό κομμάτι της ανάλυσης του αντιπάλου «έδειξε» ότι οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης επιλέγουν να πάνε σ’ ένα σκληρό παιχνίδι, στη δύναμη, σ’ ένα παιχνίδι με πολλές επαφές και μαρκαρίσματα.

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Ρουμάνο

τεχνικό και το επιτελείο του, κάτι που φρόντισαν να μεταφέρουν στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Έτσι στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης, ο Λουτσέσκου έκανε… ιδιαίτερα μαθήματα στους παίκτες, όπως αποδεικνύεται στο βίντεο που δημιούργησε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προσθέτοντας και τις σχετικές φάσεις από το ντέρμπι της Τούμπας, οι οποίες δικαιώνουν τον Ρουμάνο τεχνικό για όσα προειδοποίησε τους παίκτες του ότι θα αντιμετωπίσουν στο χορτάρι, αλλά και την συμπεριφορά του Νορβηγού διαιτητή, Έσπεν Έσκας, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

– «Δε θέλω να ακούσω κανένα παράπονο για το διαιτητή. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει στο παιχνίδι.

– Θα μας κάνουν 500 φάουλ. Από αυτά τα 500, ακόμα και αν ο διαιτητής είναι σωστός, θα δώσει περίπου 300. Τα 200 δε θα τα δώσει!

– Μη σταματάτε, μη διαμαρτύρεστε. Τρέξτε και αντιδράστε. Αντιδράστε και τρέξτε!

– Θα σας μαρκάρουν με τα χέρια, θα σας χτυπάνε από πίσω. Αυτό είναι το στυλ τους.

– Μη διαμαρτύρεστε! Αν δεν το είδε, δεν το είδε. Τέλος!

– Αν δεν δει κάτι ο διαιτητής, δε θα τους αφήσουμε δε θα τους αφήσουμε να πάρουν την μπάλα και να σκοράρουν. Θα πρέπει να αντιδράσουμε και να πάρουμε την μπάλα».

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία έβγαλε ουσιαστικά το… καπέλο στον Λουτσέσκου:

Όταν την Κυριακή έχεις διαγώνισμα, αλλά ξέρεις τα θέματα από την Πέμπτη… #TheGeneral #Lucescu #PAOK #Reloaded pic.twitter.com/OqQDvpMVpC

PAOK FC (@PAOK_FC) February 21, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα