Οι Τούρκοι τον έστελναν στον Ολυμπιακό, αλλά τον έκλεισε ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ανάσα από τη σύναψη συμφωνίας με τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ! Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι “ασπρόμαυροι” σήμερα (2/9) το βράδυ έφτασαν σε συμφωνία με την Λουντογκόρετς για την απόκτηση του παίκτη και πλέον ετοιμάζονται όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την επισημοποίηση αυτής της μεταγραφής. Μάλιστα, δεν αποκλείεται αύριο ο Βούλγαρος ακραίος μεσοεπιθετικός να καταφθάσει στη Θεσσαλονίκη για τα διαδικαστικά

και την υπογραφή του συμβολαίου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταβάλει 3 εκατομμύρια ευρώ στους πρωταθλητές Βουλγαρίας για τη μεταγραφή του 26χρονου παίκτη. Ο τελευταίος θα έχει ένα συμβόλαιο, που θα του αποδίδει γύρω στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Όλα αυτά, βεβαίως, μένει να επικυρωθούν, καθώς όσο δεν πέφτουν οι υπογραφές, οι “ασπρόμαυροι” δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν επισήμως τα περί της μεταγραφής.

Αγωνιστικά, ο Ντεσπόντοφ διαθέτει τα χαρακτηριστικά εκείνα που αναζητούσε η τεχνική ηγεσία των “ασπρόμαυρων”. Δηλαδή, είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει ζημιές στις αντίπαλες άμυνες από τα πλάγια, κυρίως από τη δεξιά πλευρά, αλλά και από την αριστερή. Απόδειξη ότι ο εξτρέμ αυτός, που έχει φορέσει 39 φορές τη φανέλα της Εθνικής Βουλγαρίας (με 10 γκολ και 7 ασίστ), συνολικά έχει 128 συμμετοχές, με 39 γκολ και 55 ασίστ με τη φανέλα της Λουντογκόρετς!

Ακόμη, έχει αγωνιστεί στη Λίτεξ Λόβετς (49 συμμετοχές, 6 γκολ, 1 ασίστ), στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας (80 συμμετοχές, 25 γκολ, 26 ασίστ), στην Κάλιαρι (5 συμμετοχές) και στη Στουρμ Γκρατς (21 συμμετοχές, 9 γκολ, 8 ασίστ). Στην καριέρα του έχει κερδίσει 3 Πρωταθλήματα Βουλγαρίας, 1 Κύπελλο, 3 Σούπερ Καπ, ενώ έχει αναδειχθεί 3 φορές καλύτερος ποδοσφαιριστής στη χώρα του (2018, 2021, 2022).

Τούρκικο τιτίβισμα, βουλγάρικη επιβεβαίωση

Ο ΠΑΟΚ στην επιχείρηση απόκτησης του Κιρίλ Ντεσπόντοφ δεν έπαιζε μόνος του. Από την Ελλάδα υπήρχε και ο Ολυμπιακός, όπως έλεγαν οι σχετικές πληροφορίες. Αρχικά υπήρξε “τιτίβισμα” στην Τουρκία, από ΜΜΕ που ασχολείται με τη Φενέρμπαχτσε, το οποίο ανέφερε ότι ο Κίριλ Ντεσπόντοφ κλείνει στον Ολυμπιακό και δεν θα βρεθεί στον ευρωπαϊκό δρόμο του τουρκικού συλλόγου.

«Ο σημαντικότερος παίκτης και αρχηγός της Λουντογκόρετς, ενός από τους αντιπάλους στον όμιλο της Φενέρμπαχτσε στο UEFA Conference League, Κίριλ Ντεσπόντοφ αναμένεται να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ», ανέφερε το εν λόγω “τιτίβισμα”.

Fenerbahçe'mizin, UEFA Konferans Ligi grubundaki rakiplerinden Ludogorets'in en önemli oyuncusu ve takım kaptanı Kiril Despodov'un 6M € bonservis bedeli karşılığında Olympiakos'a transfer olması bekleniyor. pic.twitter.com/kVozDgOvKs

— 12 Numara (@12nohaber) September 2, 2023

Στη συνέχεια, ο αθλητικός διευθυντής της Λουντογκόρετς, Γκεόργκι Καραμαντζούκοφ, μίλησε στη BLITZ για το μέλλον του Βούλγαρου διεθνή παίκτη. Αφορμή ήταν τα ρεπορτάζ που έλεγαν ότι Κίριλ Ντεσπότοφ οδεύει στον Ολυμπιακό. Ο αθλητικός διευθυντής επιβεβαίωσε τα περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, βάζοντας, όμως, στο παιχνίδι κι άλλες ομάδες. «Ο Ολυμπιακός είναι υποψήφιος για την υπογραφή του Κίριλ, αλλά δεν είναι ο μόνος», σχολίασε. Τελικώς, όπως φαίνεται προκύπτει ο ΠΑΟΚ!

Keywords
Τυχαία Θέματα