Ολυμπιακός – Ντ. Τιφλίδας 16-8: «Σφράγισαν» την πρόκριση στο Champions League! (highlights)

Ο Ολυμπιακός υπό τις οδηγίες του Χρβόγιε Κόλιανιν πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Oι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 16-8 την Ντιναμό Τιφλίδας στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός μία «στροφή»

πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Β’ ομίλου πήρε το «εισιτήριο» για την οκτάδα της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Την πρόκριση στην επόμενη φάση έχει πάρει και η Προ Ρέκο, ο Ολυμπιακός θα «συναντήθει» στις 6 Δεκεμβρίου για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης.

Θυμίζουμε ότι η συνέχεια στο Champions League θα γίνει τον Μάρτιο, λόγω του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Κροατία τον Ιανουάριο, αλλά και του παγκόσμιο στην Ντόχα τον Φεβρουάριο.

Άσχημα άρχισε το πρώτο δεκάλεπτο για τον Ολυμπιακό, η Ντιναμό Τιφλίδας πήρε προβάδισμα με 2-0. Όμως οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν «ρυθμό» και με 5-0 στο δεύτερο προηγήθηκαν με +6 (10-4). Στο δεύτερο μέρος η κατάσταση δεν άλλαξε και η ομάδα του Πειραιά πήρε εύκολα τη νίκη με 16-8.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 6-1, 1-2, 5-2.

Ολυμπιακός (Χρβόγιε Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ 1, Βάμος 3, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Γκίλλας 2, Δερβίσης, Μπούσλιε 2, Αλαφραγκής, Δήμου 2, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς.

Ντιναμό Τιφλίδας (Ντέγιαν Στανόγιεβιτς): Ραζμάντζε, Βεσαγκούρι, Ακβελντιάνι 2, Ντζιχιτσιαρένκα 1, Τκεσελασβίλι, Βαπένσκι 2, Γιαχάια, Τάνκοσιτς, Ιμναϊσβίλι, Μαγκρακβελίτζε, Μαλισάου, Πιέσιβατς 2, Γκβετάντζε.

Keywords
Τυχαία Θέματα