Ολυμπιακός – Σλοβάτσκο 2-1: Φιλική νίκη στο ντεμπούτο του Μαρτίνεθ (highlights)

Οι Πειραιώτες παρουσίασαν αρκετά καλό πρόσωπο, ειδικά στα πρώτα 45 λεπτά και με πρωταγωνιστή τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που ήταν… καυτός, έφτασαν στην πρώτη τους νίκη στα φιλικά επί αυστριακού εδάφους.

Στο 14′ ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη του καλή στιγμή, όταν ο Ροντινέι σέντραρε από δεξιά και ο Ελ Αραμπί εκτέλεσε, με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Στο 28’ οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν ξανά, αυτή τη φορά με τον Βρουσάι, ενώ ένα λεπτό αργότερα ήρθε το γκολ.

Οι Πειραιώτες άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Μπιέλ τροφοδότησε τον Ελ Αραμπί, ο οποίος πάτησε στην περιοχή, πλάσαρε και άνοιξε το σκορ.

Η Σλοβάτσκο απείλησε για πρώτη φορά στο 41’ με κεφαλιά του Γιορόσκα, όμως λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0. Σε μία γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση ο Φορτούνης τροφοδότησε τον Ελ Αραμπί και ο Μαροκινός πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Σλοβάτσκο μείωσε σε 2-1 με πλασέ του Γιουρόσκα, όμως αυτό δεν άλλαξε την εικόνα του ματς. Στο 56′ οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μία ακόμη καλή στιγμή με πρωταγωνιστή τον Βρουσάι, ενώ στη συνέχεια απείλησαν οι Φορτούνης και Ντόη.

Ολυμπιακός: Τζολάκης (46′ Πασχαλάκης), Ρέαμπτσιουκ (46′ Ραμόν), Ντόι, Μπα (65′ Μπαγκαλιάνης), Ροντινέι (46′ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (46′ Ρέτσος), Καρβάλιο (65′ Λιάτσος), Φορτούνης (65′ Πέπε), Μπιελ (46′ Μασούρας), Βρουσάι (65′ Μπουτούτσι), Ελ Αραμπί (65′ Ζινκερνάγκελ).

Keywords
Τυχαία Θέματα