Ολυμπιακός: Δύσκολη αποστολή στο Λονδίνο

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει 2-1 στο εντός έδρας ματς με τους Λονδρέζους και θέλουν να πραγματοποιήσουν παρόμοια εμφάνιση και στην Αγγλία. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να αφήσουν πίσω τους την ήττα 4-2 από τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και να τα δώσουν όλα, ώστε να κάνουν το αποφασιστικό βήμα, για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο πλευρό των Πειραιωτών θα βρεθούν περίπου 4,5 χιλιάδες φίλαθλοι της ομάδας.

Ο

Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τον Πασχαλάκη στην εστία και τους Πορόσο και Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας. Οι Ροντινέι και Ορτέγκα θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Καμαρά και Έσε στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Μασούρας, Φορτούνης και Σκάρπα θα αγωνιστούν στην τριάδα των μεσοεπιθετικών, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Γιόβετιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ματέι Γιουγκ από τη Σλοβενία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ματέι Ζούνιτς και Μανουέλ Βιντάλι. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ασμίρ Σάργκοβιτς, ενώ στο VAR θα βρεθεί ο Γερμανός, Κρίστιαν Ντίνγκερτ με τον Κροάτη, Ιβάν Μπέμπεκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Δύσκολη, Λονδίνο,olybiakos, dyskoli, londino