Ολυμπιακός: Έχει ανάγκη… Λο και Ντόρσεϊ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του γνωρίζουν τις ανάγκες του Ολυμπιακού καλύτερα από τον καθένα. Οι ίδιοι μόνο έχουν μπροστά τους την εικόνα του παζλ και βλέπουν αν και ποια κομμάτια λείπουν προκειμένου να φανερωθεί σε όλους μας ο Ολυμπιακός που οραματίζονται.

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει γνωστό πως ο Φίλιπ Πετρούσεφ είναι

ο παίκτης που βρίσκεται ψηλά στο μπλοκάκι του προπονητή των νταμπλούχων Ελλάδος. Οι δύο πλευρές είχαν μιλήσει πριν αρκετές εβδομάδες, αλλά μετά προέκυψε η ανταλλαγή του παίκτη στους Κινγκς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι συζητήσεις δεν έχουν σταματήσει…

Ο Σέρβος δεν είχε χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στο Σακραμέντο, αλλά πλέον αυτό μπορεί να αλλάξει, ύστερα από τον τραυματισμό του Άλεξ Λεν. Ϊσως και όχι και τελικά να καταλήξει στον Πειραιά. Οι επόμενες ώρες ή μέρες θα φανερώσουν πολλά σχετικά με αυτό το θέμα.

Αν ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιλέξει να μπει στη διαδικασία ενίσχυσης αυτό θα πρέπει να γίνει με τη λογική Λο και Ντόρσεϊ. Αν και τώρα δεν μιλάμε για ανταλλαγές, αλλά για προσθήκες, παρόλα αυτά οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να βάλουν στο ρόστερ τους παίκτες που θα μπορέσουν να προσαρμοστούν άμεσα.

Το 2012 οι Λο και Ντόρσεϊ ολοκλήρωσαν το παζλ και το αποτέλεσμα ήταν η κατάκτηση της EuroLeague. Λίγα χρόνια αργότερα ντύθηκε στα «ερυθρόλευκα» ο Μακίσικ, κίνηση που έδωσε ώθηση στον Ολυμπιακό να κυριαρχήσει σε Ελλάδα και να αγγίξει την κορυφή της Ευρώπης. 

Ο Ολυμπιακός λοιπόν χρειάζεται κινήσεις τύπου «Λο και Ντόρσεϊ» που δεν θα διαταράξουν το «ερυθρόλευκο» οικοσύστημα και θα καλύψουν τα κενά που υπάρχουν. Γιατί αλλιώς οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα χαλάσουν τη χημεία τους και θα χάσουν μέρος της δυναμικής που έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια.

Ο κόσμος ζητάει αλλαγές, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάει πως πολλές φορές αυτές δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πόσοι θυμούνται παίκτες όπως οι Ντομινίκ Ουότερς, Τζόνσον-Όντομ, τον Τζαμάριο Μουν ή τον Ουέμπερ. Όλοι αυτοί -και ακόμα περισσότεροι- πήγαν στον Πειραιά για να βοηθήσουν και τελικά δεν έκαναν τη διαφορά…

Keywords
Τυχαία Θέματα