Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής οι Βαλμπουενά και Εμβιλά

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής οι Βαλμπουενά και Εμβιλά dstroumbΤρί, 02/09/2021 - 20:26

Χωρίς τους Ματιέ Βαλμπουενά και Γιάν Εμβιλά θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη του βράδυ (21:30) ο Ολυμπιακός τον Άρη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Πέδρο Μαρτίνς εν όψη και της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα (Παναθηναϊκός),

αλλά και των δύο Ευρωπαϊκών αγώνων κόντρα στην PSV, δίνει "ανάσες" σε δύο από τους βασικούς και άκρως απαραίτητους ποδοσφαιριστές του. Θεωρητικά τη θέση του Ματιέ Βαλμπουενά στο αρχικό σχήμα θα το πάρει ο Κώστας Φορτούνης, ενώ τη θέση του Εμβιλά ο Τιάγκο Σίλβα. Εκτός για προληπτικούς λόγους έμεινε και ο Μπρούμα, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τον ΟΦΗ, αλλά δεν έχει κάτι σοβαρό. 

Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί από τις προθέσεις του Πορτογάλου τεχνικού. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. 
O Πέδρο Μαρτίνς προπόνησε για τελευταία φορά τους παίκτες του το απόγευμα της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης (21:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η αποστολή

Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Τιάγκο Σίλβα, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Off Off dstroumb Off Off Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της προπόνησης την Τρίτη το απόγευμα επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν κόντρα στης ομάδα της Θεσσαλονίκης. Article publish on Τρί, 02/09/2021 - 20:26 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα