Ολυμπιακός: Έμαθε να “ιδρώνει” για κάθε πόντο!

Τα εύκολα απογεύματα στο Φάληρο απέναντι στους μικρομεσαίους αντιπάλους ανήκουν στο παρελθόν! Ο Ολυμπιακός σχεδόν σε κάθε του παιχνίδι ζει μια μικρή περιπέτεια, για να πάρει το τρίποντο της νίκης. Ακόμα και τα παιχνίδια που φαίνονται “δικά του” με βάση την εξέλιξη του σκορ, βρίσκει τρόπο να τα κάνει να αιωρούνται μεταξύ δύο ή και τριών αποτελεσμάτων. Ο Ολυμπιακός δεν είναι πλέον άτρωτος

στα μάτια των αντιπάλων του και η επίσκεψη στο Καραϊσκάκη δεν θεωρείται μια ήττα εντός προγράμματος. Το πρόβλημα αυτοπεποίθησης του Ολυμπιακού συνδέεται προφανώς και με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας τους τελευταίους μήνες. Όμως ένα παιχνίδι όπως αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο “κανονικός” Ολυμπιακός θα το είχε τελειώσει στο 25λεπτο. Οι “ερυθρόλευκοι” δημιούργησαν τις ευκαιρίες, όμως το 0-0 παρέμεινε βασανιστικά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Ακόμα ένα πρώτο ημίχρονο χαμένο, εν μέσω πολλών στη φετινή Super League. Τελικά το κομβικό προβάδισμα ήρθε απ’ το απρόσμενο σουτ του Ντόη, ωστόσο ο ΠΑΣ ήταν στο κόλπο ακόμα και μετά το 2-0. Το τελικό 3-1 έδωσε την ευκαιρία στον Καρβαλιάλ να προετοιμάσει την ομάδα του με ηρεμία εν όψει Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος απέναντι στον πληγωμένο Παναθηναϊκό, μετά την ήττα στην Τούμπα. Αν ο Ολυμπιακός δεν επικρατήσει των “πράσινων”, ουσιαστικά θα χαιρετήσει σε μεγάλο βαθμό και την υπόθεση της διεκδίκησης του τίτλου. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που συνδέεται με ένα απ΄τα μεγαλύτερα “πρέπει” της σεζόν. Έμελλε να είναι εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Ολυμπιακός για να τερματήσει ψηλά στην κούρσα, θα πρέπει να προαγματοποιήσει μια σειρά από υπερβάσεις και αυτή θα είναι η πρώτη.

Οδηγός ο φετινός Φορτούνης, ο παθιασμένος Μασούρας, ο φορμαρισμένος Ναβάρο, ο ασταμάτητος Ροντινέι, οι δεμένοι Ρέτσος και Ντόη. Πάνω σε πρόσωπα θα πρέπει να πατήσει ο Καρβαλιάλ για να φτάσει στην ομαδική σύνδεση. Αυτή τη στιγμή, οι πρωτοβουλίες και ο προσωπικός εγωισμός των πακτών μπορεί να επαναφέρει τον Ολυμπιακό σε υψηλή τροχιά. Η ομάδα του Καρβαλιάλ έχει μάθει να “ιδρώνει” για κάθε πόντο, τίποτα πλέον δεν την εκπλήσσει και αυτός είναι ο δρόμος για να γίνει πιο δυνατή και ουσιαστική στο φινάλε της σεζόν. Το υψηλότερο δυνατό πλασάρισμα στην κανονική διάρκεια, θα ορίσει και την τύχη του Ολυμπιακού στα πλέιοφς. Μην περιμένετε μόνο “ομορφιές” στο χορτάρι, ο Ολυμπιακός πρέπει να εκμεταλλευτεί κάθε αγωνιστικό τρόπο για να φτάσει στα τρίποντα!

Keywords
Τυχαία Θέματα