Ολυμπιακός: Επιστρέφει στο Βελιγράδι για φιλικό

Ο Ολυμπιακός τον Οκτώβριο του 2019 είχε αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελγράδι για τη φάση των ομίλων του UEFA Champions League, γνωριζοντας ήττα 3-1 απ’ τη σέρβικη ομάδα. Το αποτέλεσμα είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα, καθώς αυτό που ουσιαστικά έμεινε από εκείνο το ματς ήταν η εντυπωσιακή συνύπαρξη των φίλων των δύο ομάδων στις εξέδρες του “Ράικο Μίτιτς¨, του θρυλικού

“Μαρακανά” των Βαλκανίων. Όπως προέκυψε από δημοσιεύματα στον τύπο της Σερβίας, Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για ν’ αγωνιστούν σε φιλική αναμέτρηση τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Οι δύο ομάδες προσανατολίζονται να συναντηθούν το Σαββατοκύριακο της διακοπής των εθνικών ομάδων, δηλαδή στις 9-10 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα το φιλικό θα πραγματοποιηθεί μετά την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία και το εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η εν λόγω φήμη δεν έχει επιβεβαιωθεί απ’ την πλευρά του Ολυμπιακού, ο οποίος αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για τα φιλικά με τις Ρέιντζερς (26/07) και Νόριτς (29/07) και το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με Γκενκ ή Σερβέτ στις αρχές Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Επιστρέφει, Βελιγράδι,olybiakos, epistrefei, veligradi