Ολυμπιακός: Γκάρι Ροντρίγκεζ μέσα, Μαρσέλο έξω (pic)

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, στην οποία περιλαμβάνεται ο Γκάρι Ροντρίγκεζ, αλλά όχι ο Μαρσέλο.

Ο ακραίος από το Κάπο Βέρντε θα ισχυροποιήσει τους ερυθρόλευκους στα άκρα, ενώ ο βραζιλιάνος μπακ είχε μείνει εκτός αποστολής και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κάνοντας μάλιστα και σχετική ανάρτηση στα social media.

Ο

Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ, που θα γίνει το βράδυ της Κυριακής (13/11, 19:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2022-23.

Μετά το τελευταίο πρόγραμμα, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (12/11) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Αβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ , Χάμες Ροντρίγκες, Γκάρι Ροντρίγκες, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

#OLYAEK: Squad list#Olympiacos #slgr pic.twitter.com/qMr1ByVCEc

Olympiacos FC (47) (@olympiacosfc) November 12, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα