Ολυμπιακός: Η ανακοίνωση των Τσέχων για Βατσλίκ (pic)

Ο Τόμας Βατσλίκ ήταν ο μεγάλος άτυχος της εθνικής ομάδας της Τσεχίας, καθώς στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με το Βέλγιο για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου 2022, τραυματίστηκε ύστερα από σύγκρουση με τον Ρομέλου Λουκάκου. Ο πορτιέρε του Ολυμπιακού αντικαταστάθηκε και φυσικά ξεκίνησε διαδικασία εξονυχιστικών εξετάσεων με σκοπό να εξακριβωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Μάλιστα οι Τσέχοι μέσω twitter προχώρησαν

σε ενημέρωση σχετικά με την πορεία της υγείας του 30χρονου τερματοφύλακα αναφέροντας: “Ο Τόμας υποβάλλεται σε λεπτομερείς εξετάσεις και το μόνο που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή είναι πως δεν θα είναι διαθέσιμος για τον τελευταίο αγώνα. Δεν γνωρίζουμε την πραγματική ζημιά που έχει υποστεί, αλλά είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Τόμας“.

Goalkeeper Tomáš Vaclík left the national team today and he won’t participate in Wednesday’s friendly match against Ukraine due to an injury.

Get well soon, @vaclos31 pic.twitter.com/DvLApMjWD6

Czech Football National Team (@ceskarepre_eng) September 6, 2021

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα από το novasports.gr, είναι πιθανό ο Βατσλίκ να επιστρέψει νωρίτερα στη χώρα μας για να συνεχίσει τη θεραπεία του με το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού, καθώς δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο φιλικό με την Ουκρανία το απόγευμα της Τετάρτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα