Ολυμπιακός: Η πρώτη διάγνωση για Βρουσάι και Παπασταθόπουλο

Ολυμπιακός: Η πρώτη διάγνωση για Βρουσάι και ΠαπασταθόπουλοnpiliosΚυρ, 02/21/2021 - 22:09

Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr σε δύσκολότερη θέση από τους τρεις βρίσκεται ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος αποχώρησε με φορείο στο 24' και όπως φαίνεται υπέστη παραμόρφωση στο γόνατο, πάνω στον έσω πλαγίο συνδέσμο με διάταση ίσως και του χιαστού. 

Αύριο (22/2) θα κάνει μαγνητική τομογραφία,

ενώ χάνει σίγουρα το ματς της Πέμπτης (25/2).

Όσον αφορά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος αποχώρησε μετά το χτύπημα του Σεμέντο, βάσει με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατικού τιμ του Ολυμπιακού ο έμπειρος αμυντικός βγήκε γιατί έχασε για λίγο τις αισθήσεις του, έγινε συρραφή στο σαγόνι, ενώ από το πέσιμο χτύπησε τον ώμο του ο οποίος προληπτικά δέθηκε. 

Αύριο θα γίνουν εξετάσεις για περισσότερες πληροφορίες, αν και σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ, δεν έχει κάτι σοβαρό.

Τέλος, όσον αφοράτον Μπρούμα, ο εξτρέμ των Πειραιωτών ένιωσε ένα τσίμπημα στη γάμπα και προληπτικά έμεινε εκτός.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off dstroumb Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατικού τιμ του Ολυμπιακού για τους δύο παίκτες, καθώς και για τον Μπρούμα, που έμεινε εκτός 20άδας λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτηρησης με τον Άρη. Article publish on Κυρ, 02/21/2021 - 22:09 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα