Ολυμπιακός: “Ίσως να ήταν τελευταίο παιχνίδι του Μανωλά”, γράφουν οι Ιταλοί

Μέρες τώρα η υπόθεση του Κώστα Μανωλά βρίσκεται στις πρώτες ειδήσεις των αθλητικών sites κι εφημερίδων στην Ευρώπη. Εφόσον η μετακίνηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού ολοκληρωθεί θετικά για τους Πρωταθλητές Ελλάδας, θα πρόκειται για μία τεράστια μεταγραφή, από τις σημαντικότερες του φετινού καλοκαιριού. Όλα είναι ανοιχτά και όλα είναι πιθανά, από το να ολοκληρωθεί θετικά και να επιστρέψει

στον Ολυμπιακό, μέχρι να παραμείνει στη Νάπολι του Σπαλέτι.

Δεν μένουν εξάλλου και πολλές μέρες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Ο Μανωλάς την Κυριακή ήταν όχι απλά στην αποστολή της Νάπολι, αλλά και βασικός, με τον προπονητή του να του δείχνει πως τον θέλει στην ομάδα.

Αυτό όμως φαίνεται πως δεν αλλάζει κάτι στο τι θέλει ο ίδιος ο παίκτης και στο τι μπορεί να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες ή ημέρες. Μπορεί να είναι μία τρομερά δύσκολη υπόθεση, αλλά ο Ολυμπιακός ξέρει από δύσκολα. Το ότι η υπόθεση πηγαίνει προς θετική ολοκλήρωση ίσως και να το δείχνει το δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ αναφέρει πως το κυριακάτικο ματς ίσως να ήταν και το τελευταίο του Έλληνα κεντρικού αμυντικού με τη φανέλα της Νάπολι. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο Μανωλάς θέλει Ολυμπιακό, θέλει να επιστρέψει σπίτι του και ο ελληνικός σύλλογος τα έχει βρει τόσο με τον παίκτη όσο και με τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα. Το πρόβλημα που εξακολουθεί να υφίσταται είναι πως λείπει ακόμα η επίσημη πρόταση στην Νάπολι. Η Νάπολι ψάχνει 15 εκατομμύρια ή ένα ποσό εκεί κοντά και οι τελευταίες ημέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου μπορεί να αποδειχτούν οι τελευταίες για τον Κώστα με τη φανέλα της Νάπολι».

Τρομερά δύσκολη υπόθεση αλλά τι γίνεται με την… τρέλα;

Είπαμε, δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση, ακόμη κι αν πάρουμε ως δεδομένη τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον παίκτη, μιλάμε για ένα ήδη πολύ μεγάλο και πολύ μακριά από τα ελληνικά δεδομένα ποσό, σκεφτείτε λοιπόν που φτάνει η υπόθεση “χρήματα”, εφόσον οι ερυθρόλευκοι θελήσουν να ανέβουν σε ποσό που να ικανοποιεί έστω και λίγο τον Ντε Λαουρέντις. Εξωπραγματικό!

Από την άλλη η τρέλα του Μανωλά και η αγάπη του για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη, όπως και η τρέλα του Βαγγέλη Μαρινάκη, μίξη που μπορεί να είναι αρκετή για να ακουστεί το “μπαμ” και να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών που έχει βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για να γίνει αυτό άπαντες πρέπει να ξεπεράσουν τα όρια τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα