Ολυμπιακός: Κοντά σε παίκτη που έχει κάνει μεταγραφή 60 εκατ. ευρώ!

Ως την πιο βιώσιμη λύση για τον Λούκα Γιόβιτς και την Φιορεντίνα εμφανίζει τον Ολυμπιακό δημοσμίευμα του Ιταλικού Τύπου.

Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα La Naione η προοπτική του Ολυμπιακού φαντάζει ως η πιο εφικτή για τον Σέρβο στράικερ, ο οποίος θα πρέπει να δώσει το «ΟΚ» για να μετακομίσει στον Πειραιά.

«Για

τον Κουάρτα μέχρι την Τρίτη αναμένεται νέα επαφή με την Μπέτις, ενώ για τον Γιόβιτς η λύση του Ολυμπιακού είναι ίσως η πιο βιώσιμη, αλλά είναι σαφές ότι ο παίκτης πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή του. Η Φιορεντίνα θα πρέπει να αραιώσει το ρόστερ της και στη συνέχεια θα προσπαθήσει να κλείσει τους τελευταίους της στόχους για να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας της» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Ο Γιόβιτς προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με 50 ματς, 13 γκολ και 5 ασίστ, έχοντας βοηθήσει την Φιορεντίνα να φτάσει ως τον τελικό του Conference League (6 γκολ, 1 ασίστ).

Τον Ιούνιο του 2019 είχε κοστίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης 60.000.000 ευρώ, ωστόσο στην ισπανική πρωτεύουσα δεν μπόρεσε ποτέ να δείξει τον καλό του εαυτό και αποχώρησε μετά από 51 ματς, 3 γκολ και 5 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα