Ολυμπιακός: Ο κύκλος έκλεισε “πικρά” (vid)

Ο Ολυμπιακός έμεινε μακριά απ’ τους τίτλους τη σεζόν 2022-2023, βιώνοντας μια ιδιόμορφη και ασταθή σεζόν, σε σχέση με το προφίλ που είχαν δείξει οι “ερυθρόλευκοι” τα προηγούμενα χρόνια. Οι αλλαγές προπονητών (τέσσερις τον αριθμό) σημάδεψαν τη σεζόν, όπως και το ανώφελο πέρασμα ορισμένων σούπερ σταρ απ’ το ρόστερ (Χάμες, Μαρσέλο, Βρσάλικο).

“Παρέλαση” αστεριών, αλλά… ΠΗΓΗ:
In Time SportsTo πάλεψε με τη… φανέλα!

Ο Ολυμπιακός είναι απ’ τη φύση του κυνηγός της κορυφής στο ελληνικό πρωτάθλημα και την ίδια φόρμουλα ακολούθησε και τη σεζόν που μας πέρασε. Μόνο που τα υλικά δεν ήταν τα απαραίτητα. Η σεζόν ξεκίνησε με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο, ο οποίος αποχώρησε λόγω της αποτυχίας να φέρει επιτυχίες στα προκριματικά του Champions League. Τη θέση του πήρε ο Κάρλος Κορμπεράν, ο ποίος δεν κατάφερε να διαχειριστεί το βάρος της θέσης. Ο Μίτσελ κλήθηκε ως πιστός στρατιώτης του συλλόγου να βάλει πλάτη και οδήγησε τον Ολυμπιακό σ’ ένα εντυπωσιακό σερί. Μπορεί ο Ισπανός να έχασε βαθμούς με αφέλεια, ωστόσο μάζεψε τη διαφορά από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, βάζοντας τους στο… σημάδι στο ξεκίνημα των πλέι οφ. Η ισοπαλία με τον Άρη στο Φάληρο (2-2) ήταν η τελευταία πράξη της δεύτερης θητείας Μίτσελ στον Πειραιά, που αποχώρησε με πικρό τρόπο. Ο Ζοσέ Ανιγκό ανέλαβε να διεκπαιρεώσει τη σεζόν και παρά το ενθαρρυντικό ξεκίνημα και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο “Καραϊσκάκη”, ο Ολυμπιακός γνώρισε τρεις συνεχόμενες ήττες (από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Άρη), που τον πέταξαν εκτός της διεκδίκησης του τίτλου. Ο Γάλλος μάνατζερ απλά έκλεισε με αξιοπρέπεια τη σεζόν και παρέδωσε τη σκυτάλη στο νέο project των Πειραιωτών.

Έφυγε χωρίς να τελειώσει το έργο του ο Μίτσελ. ΠΗΓΗ: In Time SportsO πάγκος: Και οι τέσσερις ΔΕΝ ήταν υπέροχοι

47 παίκτες απ’ το πολυάριθμο ρόστερ του Ολυμπιακού πήραν θέση στις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις. Στη Stoiximan Super League αγωνίστηκαν συνολικά 42 παίκτες. Οι παραπάνω αριθμοί “έδεσαν τα χέρια” σε Πέδρο Μαρτίνς, Κάρλος Κορμπεράν, Μίτσελ και Ζοσέ Ανιγκό. Απ’ τους παραπάνω “σώθηκε” ο Μίτσελ, καθώς κέρδισε τ’ αποδυτήρια και μάζεψε τη διαφορά, αλλά αποχώρησε άδοξα και άφησε ημιτελή την προσπάθεια του.

Παικταράς “Made in Korea”! ΠΗΓΗ: In Time SportsLimit Up: Το “μηχανάκι” που προσπέρασε τις… Ferrari

O Χουάνγκ Ιν Μπομ ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού, επισκιάζοντας ακόμα και τους… Ελαραμπικούς αριθμούς σκοραρίσματος του Σεντρίκ Μπακαμπού (32 ματς/18 γκολ). Ο Κορεάτης μέσος μέτρησε 2.685 αγωνιστικά λεπτά στη Stoiximan Super League και σημείωσε 3 γκολ και 4 ασίστ. Ξεχώρισε για τη συνέπεια, τις φυσικές δυνάμεις και την αγωνιστική του συμπεριφορά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου!

Η παρουσίαση του έγραψε ιστορία! ΠΗΓΗ: In Time SportsLimit down: Φίλος ήρθε – φίλος έφυγε, μπάλα δεν έπαιξε!

Η “βόμβα” ονόματι Μαρσέλο ενεργοποιήθηκε απ’ τον Βαγγέλη Μαρινάκη την τελευταία μέρα (και ώρα) της μεταγραφικής περιόδου και προκάλεσε αναταράξεις σε όλη την υφήλιο. Προφανώς δεν ήταν η τωρινή αγωνιστική κατάσταση του Βραζιλιάνου που έκανε όλο τον κόσμο να μιλαει για τη “φαραωνική” υποδοχή του από 30.000 φίλους του Ολυμπιακού, αλλά η πλούσια φήμη που τον ακολουθεί λόγω των σημαντικών επιτευγμάτων του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στον Ολυμπιακό δεν προσέφερε τίποτα (5 ματς στο πρωτάθλημα) και αποχώρησε στα μέσα της σεζόν, ευχαριστώντας τον σύλλογο. Ανάλογη κατάληξη είχαν και οι Χάμες (ο μοναδικός που βρήκε τη φόρμα του για ένα διάστημα) και Βρσάλικο.

Keywords
Τυχαία Θέματα