Ρεάλ Μαδρίτης: Δικό της το μεγαλύτερο ταλέντο της Τουρκίας

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Μπαρτσελόνα στη «μάχη» για το νέο μεγάλο ταλέντο του τουρκικού ποδοσφαίρου, τον Αρντά Γκιουλέρ.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός της Φενερμπαχτσέ, που έγινε ήδη διεθνής με την εθνική ανδρών της Τουρκίας (1 γκολ σε 4 ματς), έκανε μία τρομερή σεζόν, μετρώντας 6 γκολ και 7 ασίστ σε 35 επίσημα ματς και προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Μαδρίτης.

Η εφημερίδα «Marca» αναφέρει πως η

Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να καταβάλει την ρήτρα εξαγοράς των 18 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, παρά το έντονο ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, με τον αθλητικό διευθυντής της, Ντέκο, να ταξιδεύει στην Τουρκία για να τον πείσει να προτιμήσει το «Καμπ Νου» για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε «σφήνα» και κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία. Ο Γκιουλέρ υπολογίζεται από τον Κάρλο Αντσελότι ως παίκτης της πρώτης ομάδας και θα είναι παρών στην προετοιμασία.

Από το 2019 ήταν στις ακαδημίες της «Φενέρ» και ουσιαστικά η περσινή ήταν μόλις η δεύτερη του σε επίπεδο ανδρών. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε μέτρησε 35 εμφανίσεις με έξι γκολ, επτά ασίστ και πανηγύρισε το κύπελλο Τουρκίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα