Ολυμπιακός: Όλη η αλήθεια για το διαζύγιο με τον Σλούκα (pic)

Το όλο πρόβλημα στην σχέση του παίκτη με την ομάδα, ξεκίνησε μέσα στην σεζόν κι ήταν ξεκάθαρα η διαφωνία του ίδιου με τον τρόπο που ήθελε να τον χρησιμοποιεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Αυτή η διαφωνία πέρασε από πολλές διακυμάνσεις κι ενώ υπήρχαν και κάποιες καλές στιγμές ύφεσης, στην πραγματικότητα ήταν κάτι που σιγοέβραζε μέσα στα αποδυτήρια.

Ο Παναγιώτης κι ο Γιώργος Αγγελόπουλος έφτασαν στο σημείο να διαπραγματευτούν με τον παίκτη, έχοντας μάθει προηγουμένως από το τεχνικό επιτελείο και τους ανθρώπους της ομάδας, πως ο Σλούκας υπήρχε ματς που αρνήθηκε να περάσει στο παρκέ μετά από

σχετική εντολή του Μπαρτζώκα, καθώς επίσης κι ότι πολλές φορές σε άμυνα κι επίθεση αποφάσιζε εκείνος τι θα κάνει ανεξάρτητα με το τι του είχε ζητήσει ο πάγκος, μπορεί και μερικά δευτερόλεπτα πριν.

Έτσι λοιπόν και με αφορμή πως βρέθηκε πολλές φορές να βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα, η διοίκηση του Ολυμπιακού, του έκανε μια πρόταση να μείνει με χρήματα που ήταν πολύ δύσκολο να δεχθεί γιατί πολύ απλά μπορεί να βρει περισσότερα από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Έτσι λοιπόν θα έλεγε κανείς πως ο Ολυμπιακός τον αποδέσμευσε με έναν ευγενικό τρόπο, αφού Σλούκας και Μπαρτζώκας ήταν δεδομένο πια πως δεν θα βρουν κοινό πεδίο δράσης.

Ο Σλούκας πλέον έχει περιμένει εμπράκτως το ενδιαφέρον της Φενέρ, της Παρτίζαν, της Μπαρτσελόνα και της Αρμάνι. Τεσσάρων ομάδων που λογικά τώρα που ελευθερώθηκε θα τον πλησιάσουν.

Εξάλλου και σε σχετικό ποστ που ανέβασε ο ίδιος ο παίκτης μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, είναι ξεκάθαρο πως έχει θέμα με τον πρώην πλέον προπονητή του, αφού αναφέρει τους πάντες χωρίς την παραμικρή αναφορά στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα