Ολυμπιακός: Ούτε ο καύσωνας δεν τους σταμάτησε! (vid)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε ένα βίντεο με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές μιας ομάδας που δεν είναι άλλοι από το σταφ που περιβάλλει τους παίκτες ώστε εκείνοι να κάνουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους.

Ακόμα και τις τέσσερις μέρες του καύσωνα στην Αυστρία με τη θερμοκρασία στους 35 βαθμούς (πράγμα σπάνιο για Αυστρία), έπρεπε να διαφοροποιήσουν άμεσα το πρόγραμμα της προετοιμασίας και το έκαναν δουλεύοντας

νυχθημερόν.

Από τον αθλητικό διευθυντή μέχρι τους φροντιστές άπαντες στις επάλξεις καθώς αυτές οι συνθήκες επηρέασαν τη δουλειά του προπονητή, των γυμναστών, των φυσικοθεραπευτών, ακόμα και των φροντιστών.

Το σημαντικό επίτευγμα είναι ότι αυτή η προετοιμασία βγήκε χωρίς ουσιαστικούς τραυματισμούς, πέραν των ενοχλήσεων του Χουάνγκ στη μέση. Κι όλα αυτά με την ομάδα να μην παίρνει ούτε μια μέρα ρεπό. Που σημαίνει διπλοβάρδιες για όλο το σταφ ώστε να βγει μια προπόνηση και να ετοιμαστεί η επόμενη και ξανά.

Το ίδιο ισχύει και για τους αναλυτές οι οποίοι έκαναν επίσης έξτρα δουλειά, μαζεύοντας πλάνα από όλα τα φιλικά, καθώς ο Μαρτίνεθ έκανε τρεις φορές βιντεοθεραπεία.

Ξεχώρισε επίσης η δουλειά των προπονητών φυσικής κατάστασης, Βίκτορ Ναδάλες και Χρήστου Μουρίκη με μοντέρνα προγράμματα που δεν άφησαν τους παίκτες να βαρεθούν ή να επιβαρυνθούν ψυχολογικά.

Ένας άλλος αφανής προωταγωνιστής που επίσης έκανε σπουδαία δουλειά λόγω των συνθηκών, ήταν ο διατροφολόγος Ερνάνι, ο οποίος έπρεπε να προ΄σεχει ιδιαίτερα την ενυδατωση των ποδοσφαιριστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα