Ολυμπιακός: Ψάχνει την πρώτη νίκη κόντρα στη Γουέστ Χαμ

Οι «ερυθρόλευκοι», έχουν έναν πόντο μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές και θα προσπαθήσουν να ξαναμπούν κόντρα στα «σφυριά» στο παιχνίδι της πρόκρισης, ή στη χειρότερη, να αποκτήσουν προβάδισμα για την τρίτη θέση, που εξασφαλίζει συνέχεια της ευρωπαϊκής πορείας και το 2024.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, έχει προβλήματα σητν άμυνα, καθώς είναι εκτός ο τιμωρημένος Ντόη, ο τραυματίας Φρέιρε και ο Μπιανκόν, που δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα.

Έτσι, ο Πορόσο αναμένεται να παίξει δίπλα στον Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας. Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στα άκρα αναμένεται

να ξεκινήσουν οι Ροντινέι και Κίνι. Στο κέντρο, ο Μαρτίνεθ ελπίζει ότι θα έχει από το πρώτο λεπτό διαθέσιμο τον Έσε, δίπλα στους Καμαρά, Ποντένσε και Φορτούνη, ενώ μπροστά αναμένεται να αγωνιστούν οι Μασούρας και Ελ Κααμπί.

Η κάτοχος του Europa Conference League, έχει δύο στα δύο στον όμιλο μέχρι στιγμής και θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα και θα προβεί σε rotation, σε σχέση με την ήττα από την Άστον Βίλα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Για τα «σφυριά», αναμένεται να αγωνιστεί βασικός στο κέντρο της άμυνας ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Τρεϊμάνις από τη Λετονία.

Keywords
Τυχαία Θέματα