Ολυμπιακός: Τέσσερις «τελικοί» σε 11 μέρες (videos)

Δύσκολο το επόμενο διάστημα για τον Ολυμπιακό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να δώσουν τέσσερα παιχνίδια σε διάστημα 11 ημερών. Τα «βάσανα» για τους Πειραιώτες αρχίζουν την Πέμπτη (09/05, 22:00, MC Novasports.gr) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη ρεβανς με την Άστον Βίλα, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Europa Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στην Αγγλία με 4-2 και στόχος η πρόκριση στο μεγάλο τελικό της «Αγιάς Σοφιάς» στις 29 Μαΐου απέναντι σε Φιορεντίνα η Κλαμπ Μπριζ.

Ύστερα από το παιχνίδι για την Ευρώπη, ο Ολυμπιακός στρέφεται στα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος. Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ (12/05, 20:00, NS Prime) φιλοξενεί την αθηναϊκή ομάδα στην Τούμπα για την εξ αναβολής αναμέτρηση.

Στη συνέχεια οι Πειραιώτες υποδέχονται στο φαληρικό γήπεδο της ΑΕΚ την Τετάρτη (15/05, 20:00, MC Novasports.gr) και την Κυριακή (19/05, 20:00, MC Novasports.gr) στη Λεωφόρο αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό. Μόνο με νίκες οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατακτούν το τρόπαιο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ισπανός προπονητής υπολογίζει εκ νέου τους Μασούρα και Ντόη, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους για την ευρωπαϊκή διοργάνωση. Τέλος το ιατρικό επιτελείο θα εξετάσει την κατάσταση του Ορτέγκα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι στην Αγγλία.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί η κρισιμότητα της κατάστασης του και το αν θα προλάβει τη ρεβανς με τη Άστον Βίλα ή το ματς του ελληνικού πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα