Ζώδια: Οι εβδομαδίαιες προβλέψεις από 06/05 έως 12/05

Αναλύτικά: Κριός

1ο δεκαήμερο: Η εβδομάδα σου ξεκινάει δυναμικά, με ανεβασμένη ψυχολογία και επαναφορά δυναμισμού και αποφασιστικότητας. Δίνεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες, αν και μπορεί να υπάρχει κάποια εγωιστική τάση. Μπορεί να προκύψουν εντάσεις με συνεργάτες ή δικούς σου ανθρώπους λόγω συμπεριφοράς ή επιθετικότητας. Οι οικονομικές σου προοπτικές είναι θετικές, με πιθανή αύξηση των εσόδων, αλλά πρέπει να προσέχεις τις αχρείαστες δαπάνες.

2ο δεκαήμερο: Οι οικονομικές σου υποθέσεις απαιτούν προσοχή, καθώς μπορεί να προκύψουν απρόοπτα έξοδα. Υπάρχουν ευκαιρίες για ανακούφιση,

με προτάσεις για νέες συνεργασίες ή εναλλακτικούς τρόπους εισοδήματος. Προτίμησε την προσεκτική προσέγγιση και τη διατήρηση της ψυχραιμίας.

3ο δεκαήμερο: Κάνεις αναλυτικές σκέψεις για τις κινήσεις σου σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Είσαι σίγουρος για τις αποφάσεις σου και βλέπεις βελτιώσεις σε παλιά λάθη. Οικονομικά, υπάρχουν ευκαιρίες αναβάθμισης του εισοδήματός σου. Η επικοινωνία μπορεί να είναι προβληματική, αλλά η ειλικρίνεια και η ψυχραιμία θα βοηθήσουν.

Ταύρος

1ο δεκαήμερο: Η διάθεσή σου θα είναι κυκλοθυμική στις αρχές της εβδομάδας, καθώς οι αρνητικές σκέψεις θα προκαλούν άγχος και εκνευρισμό. Μπορεί να αναδειχθούν φόβοι και κόμπλεξ. Μπορείς να νιώθεις επιθετικός/ή, ανάλογα με το πώς αντιμετωπίζεις τις αντιξοότητες. Αργότερα, θα ανακάμψεις και θα έχεις έντονη επιθυμία να απολαύσεις τη ζωή. Στον τομέα των σχέσεων, θα είσαι ευαίσθητος/η και γενναιόδωρος/η, ενώ σε σχέση μπορεί να προχωρήσεις σε βαθύτερες συναισθηματικές σχέσεις.

2ο δεκαήμερο: Αναμένονται αλλαγές στη ζωή σου, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, που θα σε οδηγήσουν σε νέες κατευθύνσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να ξεκινήσεις ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον. Σε μία υπάρχουσα σχέση, μπορεί να αντιμετωπίσεις δυσκολίες ή να καταλήξεις σε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον. Στο επαγγελματικό πεδίο, μπορεί να αντιμετωπίσεις προκλήσεις που απαιτούν σοβαρές αποφάσεις.

3ο δεκαήμερο: Δεν είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός/ή αυτές τις μέρες, προτιμώντας την μοναξιά για να αναλογιστείς και να θέσεις νέους στόχους. Μπορεί να ξεκινήσεις να αντιμετωπίζεις τις σκέψεις και τις ανησυχίες σου με λογικό τρόπο. Στο οικονομικό πεδίο, πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή στις συναλλαγές σου με φίλους, ενώ μπορεί να αντιληφθείς τυχόν υποκρισίες από άλλους.

Δίδυμος

1ο δεκαήμερο: Το πρώτο δεκαήμερο φαίνεται πιθανό να μην μπορέσεις να αφήσεις στην άκρη τα επαγγελματικά σου θέματα, παρά την επιθυμία σου να αφιερώσεις χρόνο στην οικογένειά σου. Μπορεί να νιώθεις ανυπόμονος/η να προχωρήσεις σε κάποια πράγματα, αλλά να αντιμετωπίζεις ένταση με τους συνεργάτες σου. Πρόσεξε να μην εκφράζεσαι υπερβολικά εγωιστικά, καθώς αυτό μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες. Αργότερα μέσα στην εβδομάδα, θα αισθάνεσαι πιο χαλαρός/ή και θα περνάς ευχάριστα τον χρόνο σου με τους φίλους σου. Μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες και να απολαμβάνεις την κοινωνική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η, υπάρχει πιθανότητα να γνωρίσεις κάποιον/α νέο/α που θα σε ενθουσιάσει.

2ο δεκαήμερο: Κατά το δεύτερο δεκαήμερο, ο φιλικός σου κύκλος πιθανόν να υποστεί αλλαγές, με κάποια άτομα να απομακρύνονται και νέοι φίλοι να εμφανίζονται. Μπορεί αυτή η περίοδος να συμβάλει στην αναθεώρηση των στόχων και των επιθυμιών σου, ενώ οι νέες γνωριμίες μπορεί να σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις νέους δρόμους προς την επίτευξή τους. Επιπλέον, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις προτάσεις συνεργασίας που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

3ο δεκαήμερο: Στο τρίτο δεκαήμερο, αναμένονται εξελίξεις στον επαγγελματικό σου χώρο και θα έχεις επαφή με σημαντικούς συνεργάτες ή ανωτέρους. Μπορείς να λάβεις προτάσεις για νέα project ή συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις προς τους στόχους σου. Επίσης, η κοινωνική σου ζωή θα είναι δροσερή, με στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με φίλους. Μπορεί να γνωρίσεις κάποιον/α που θα σε ενδιαφέρει ή να έχεις ευκαιρίες για νέες και ενδιαφέρουσες επαφές.

Καρκίνος

1ο δεκαήμερο: Κατά το πρώτο δεκαήμερο, φαίνεται ότι θα έχεις αρκετά καλέσματα και θα περνάς πολύ χρόνο με τον φιλικό σου κύκλο. Ωστόσο, είναι πιθανό να υπάρξουν μικρές εντάσεις ή καβγάδες κατά τη διάρκεια των συναντήσεων. Μπορείς να νιώσεις την ανάγκη να περάσεις λίγο χρόνο μόνος/η σου για να ηρεμήσεις και να βρεις την ισορροπία σου. Είναι πιθανό να νιώθεις κούραση από τις κοινωνικές υποχρεώσεις και να επιθυμείς να είσαι πιο αποκλειστικά με τον/την σύντροφό σου, αν είσαι σε σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να νοσταλγήσεις μία παλιά σου αγάπη ή να ξεκινήσεις μια νέα σχέση.

2ο δεκαήμερο: Το δεύτερο δεκαήμερο φαίνεται να φέρνει αλλαγές στη ζωή σου, ξεκινώντας από το εσωτερικό σου και συνεχίζοντας προς τα έξω. Μπορεί να νιώσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσεις πίσω σου φοβίες και αρνητικά βιώματα, ώστε να κάνεις χώρο για νέες ευκαιρίες και θετικά γεγονότα. Αντιμετωπίζοντας τα διάφορα άγχη και ψυχολογικά βάρη, μπορείς να αισθανθείς πιο αισιόδοξος/η και έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις.

3ο δεκαήμερο: Κατά το τρίτο δεκαήμερο, θα έχεις περισσότερες επαφές με φίλους και γνωστούς, αλλά είναι πιθανό να νιώσεις και την ανάγκη για κάποιον χρόνο μόνος/η για να εστιάσεις και να βρεις τις ιδέες σου. Μπορείς επίσης να αισθανθείς πιο έτοιμος/η να δράσεις και να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Ενδέχεται να υπάρξουν απογοητεύσεις στον επαγγελματικό τομέα, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να σε αποθαρρύνει, αλλά μάλλον να σε ενθαρρύνει να προχωρήσεις με περισσότερη δύναμη και αποφασιστικότητα.

Λέων

1ο δεκαήμερο: Φαίνεται ότι είσαι αποφασισμένος/η να κάνεις τις κινήσεις που χρειάζονται για την εξέλιξη των μελλοντικών σου σχεδίων. Η ανυπομονησία σου μπορεί να σε οδηγήσει σε έναν εκνευρισμό, αλλά είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι η βιασύνη δεν είναι πάντα η καλύτερη στρατηγική. Η επαγγελματική σου ζωή φαίνεται να είναι σε φάση αλλαγής και ίσως να σου προσφέρει καινούργιες ευκαιρίες. Εάν έχεις σχέση, μπορεί να έρθει η ώρα να σκεφτείτε την επίσημη επιβεβαίωσή της. Αν είσαι ελεύθερος/η, η επόμενη επαγγελματική σου ευκαιρία μπορεί να είναι πολύ επιτυχημένη.

2ο δεκαήμερο: Οι αλλαγές στην εργασία σου μπορεί να σε απασχολούν ιδιαίτερα, αλλά αυτό είναι μια ευκαιρία για ανάπτυξη και εξέλιξη. Ίσως χρειαστεί να πάρεις ορισμένες σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν την επαγγελματική σου πορεία. Παρόλο που οι αλλαγές μπορεί να είναι δυσάρεστες αρχικά, μπορεί να σε οδηγήσουν σε νέες και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες.

3ο δεκαήμερο: Φαίνεται ότι είσαι στη φάση να αποκτήσεις νέες γνώσεις και εμπειρίες που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των σχεδίων σου. Το ταξίδι ή οι μαθητείες μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά στους στόχους σου. Στις φιλικές σου σχέσεις, είναι σημαντικό να εργαστείς με τις ανασφάλειές σου για να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Εν τέλει, το 3ο δεκαήμερο μπορεί να σου προσφέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη και επιτυχία, είτε στην εργασία σου είτε στις προσωπικές σου σχέσεις.

Παρθένος


1ο δεκαήμερο: Φαίνεται ότι αυτές οι πρώτες μέρες της εβδομάδας μπορεί να είναι προκλητικές για σένα. Θα αντιμετωπίσεις οικονομικά και συναισθηματικά θέματα που θα σε αγχώσουν. Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός/ή με τις οικονομικές σου αποφάσεις και να αποφεύγεις τα περιττά ρίσκα. Τα προβλήματα στην προσωπική σου ζωή μπορεί να προκαλούν εντάσεις, αλλά μια δραστηριότητα εκτός της συνηθισμένης ρουτίνας μπορεί να βοηθήσει στην αναζωογόνηση της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια εκδρομή μπορεί να σε φέρει κοντά σε κάποιον ειδικό.

2ο δεκαήμερο: Φαίνεται ότι είσαι έτοιμος/η για αλλαγές και νέους στόχους στη ζωή σου. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι για να προχωρήσεις. Η αναζήτηση νέων εμπειριών και γνώσεων μπορεί να είναι οδηγός σου. Εξετάζοντας το εξωτερικό ή ακόμη και μία νέα επένδυση μπορεί να είναι μέρος των σχεδίων σου.

3ο δεκαήμερο: Αυτή η περίοδος φαίνεται να είναι καλή για να βάλεις τα οικονομικά σου σε τάξη και να αντιμετωπίσεις τυχόν οικονομικά προβλήματα. Μπορεί να έρθουν νέες ευκαιρίες στον τομέα της εργασίας ή ακόμη και σε νομικά θέματα. Στις προσωπικές σου σχέσεις, προσπάθησε να αντιμετωπίσεις τις φοβίες και τις ανασφάλειες σου για να διατηρήσεις την ισορροπία. Μια μικρή απόδραση ή μια ευκαιρία για να εκτονωθείς μπορεί να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να επαναφέρεις τη θετική διάθεση.

Ζυγός


1ο δεκαήμερο: Αν και προσπαθείς να είσαι στήριξη για τους αγαπημένους σου, αντιμετωπίζεις προβλήματα λόγω της επιθετικότητάς και της εγωιστικής συμπεριφοράς τους. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην απαντήσεις ανάλογα στις προκλήσεις. Ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες καλές εξελίξεις στα οικονομικά σου προς τα μέσα της εβδομάδας, που θα σε βοηθήσουν να αναπνεύσεις ελαφρύτερα. Επίσης, σταδιακά θα ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και θα αποβάλλεις αρνητικές σκέψεις και εμμονές που σε ενοχλούν.

2ο δεκαήμερο: Τα οικονομικά σου απαιτούν σοβαρή προσοχή, ειδικά όσον αφορά τα χρέη και τις οφειλές. Παράλληλα, μπορεί να εμφανιστεί μια αναπάντεχη ευκαιρία για επένδυση ή κάποια οικονομική ανακούφιση. Σε συναισθηματικό επίπεδο, ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις βαθιά συναισθήματα και φόβους, ειδικά αν υπάρχει ένταση σε μια σχέση.

3ο δεκαήμερο: Η επικοινωνία με τους αγαπημένους σου βελτιώνεται και μπορείτε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Στα επαγγελματικά σου, μπορεί να υπάρξουν νέες ευκαιρίες ή προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις. Εάν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να έχεις ευκαιρίες για νέες σχέσεις ή επανασυνδέσεις. Να είσαι προσεκτικός/ή στην εργασία σου για να αποφύγεις λάθη λόγω έλλειψης συγκέντρωσης.

Σκορπιός

1ο δεκαήμερο: Οι υποχρεώσεις σου σε έχουν εξουθενώσει και νιώθεις αδύναμος, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Είναι σημαντικό να φροντίσεις τον εαυτό σου και να μην υπερβαίνεις τα όρια σου. Ενδέχεται να αντιμετωπίσεις εντάσεις και καβγάδες με συναδέλφους ή άτομα στον ίδιο χώρο. Ωστόσο, προς το τέλος της εβδομάδας, οι συνθήκες βελτιώνονται και μπορεί να λάβεις προτάσεις για καλύτερες επαγγελματικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, με τον σύντροφό σου είστε στα καλύτερά σας και η σχέση σας είναι γεμάτη αγάπη και ικανοποίηση. Αν είσαι ελεύθερος/η, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα νέο άτομο στη ζωή σου που θα σε ενθουσιάσει με τον έρωτά του.

2ο δεκαήμερο: Οι σημαντικές σχέσεις σου βρίσκονται στο επίκεντρο, με πιθανές αναθεωρήσεις και αλλαγές στις ερωτικές σου σχέσεις. Είτε πρόκειται για ανασκόπηση της τρέχουσας σχέσης σου, είτε για νέες γνωριμίες, η επικοινωνία σου με τον εαυτό σου γίνεται σημαντική. Στην εργασία σου, μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στις συνεργασίες σου, ενώ είναι πιθανό να εμφανιστούν νέες ευκαιρίες που αξίζει να εξερευνήσεις.

3ο δεκαήμερο: Οι συνομιλίες σου επικεντρώνονται στη δουλειά σου και στη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών σου. Μπορείς να προσέξεις περισσότερο τους συναδέλφους σου και να επιλύσεις προβλήματα που προέκυψαν στο παρελθόν. Στην προσωπική σου ζωή, ενώ φαίνεται να περνάς μια καλή περίοδο με τον σύντροφό σου, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ορισμένες δυσκολίες ή απογοητεύσεις. Εάν είσαι ελεύθερος/η, μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, αλλά είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός/ή και να δώσεις χρόνο για να γνωρίσεις καλύτερα τον άλλον.

Τοξότης

1ο δεκαήμερο: Αυτή την περίοδο θα νιώθεις πιο διασκεδαστικός και θα έχεις τη διάθεση να βγεις και να περάσεις καλά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ωστόσο, πρέπει να είσαι προσεκτικός, καθώς ενδέχεται να προκύψουν καβγάδες και εντάσεις, ειδικά στις σχέσεις σου με τα παιδιά σου ή τον/την σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, ετοιμάσου για φλερτ και διεκδικητικότητα, ενώ υπάρχει πιθανότητα να συναντήσεις το άλλο σου μισό στον χώρο της δουλειάς. Προσοχή στα έξοδα, αλλά ενδέχεται να λάβεις κάποια οικονομική ενίσχυση.

2ο δεκαήμερο: Οι αλλαγές που προβλέπονται στην καθημερινότητά σου μπορεί να σε ανησυχήσουν αρχικά, αλλά στο τέλος θα αποδειχτούν θετικές. Ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις στον τομέα της εργασίας σου και να έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις καριέρα ή να ασχοληθείς με κάτι πιο ικανοποιητικό. Προσωπικά, ίσως αντιληφθείς την ανάγκη να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και να υιοθετήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

3ο δεκαήμερο: Τις επόμενες μέρες αναμένεται να περνάς ευχάριστα και διασκεδαστικά, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τα ενδιαφέροντά σου και τις δημιουργικές σου προσπάθειες. Με τον σύντροφό σου θα έχετε καλή επικοινωνία και ίσως ανακαλύψετε κοινά ενδιαφέροντα. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να βρεις κάποιον που σε ενδιαφέρει σοβαρά, αλλά θα πρέπει να δίνεις προσοχή στις επιλογές σου. Στη δουλειά, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις δυσκολίες, ειδικά στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου ή την οικογένειά σου.

Αίγοκερως


1ο δεκαήμερο: Η εβδομάδα που ξεκινάει φέρνει μερικές δυσκολίες και τσακωμούς, ειδικά στο σπίτι σου. Το κλίμα είναι φορτισμένο και ενδέχεται να φτάσεις στα άκρα με τους δικούς σου. Ακόμη και με τον/τη σύντροφό σου, οι συζητήσεις μπορεί να είναι δύσκολες. Παρά τις ανασφάλειες, όμως, ο/η σύντροφός σου θα φροντίσει να σε καταλάβει και να σε στηρίξει. Μια νέα γνωριμία ενδέχεται να είναι μοιραία, αν είσαι ελεύθερος/η.

2ο δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα φέρνει νέες δημιουργικές προκλήσεις και ευκαιρίες. Θα επικεντρωθείς στα δημιουργικά σου σχέδια και μπορείς ακόμη να αλλάξεις τους στόχους σου. Στην προσωπική ζωή, η σχέση σου με τον/τη σύντροφό σου ενδέχεται να αλλάξει μορφή, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα σχέση μπορεί να αρχίσει με πάθος.

3ο δεκαήμερο: Αυτές οι μέρες θα είναι αφιερωμένες στην οικογένεια και τους φίλους σου, με συζητήσεις σε ατμόσφαιρα αλληλοκατανόησης. Μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις και στον τομέα της ακίνητης περιουσίας. Με τον/τη σύντροφό σου είστε πιο ενωμένοι από ποτέ, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η, ενδέχεται να βρεις κάποιον/α που σε ενδιαφέρει σοβαρά. Απόφυγε τις περιττές συζητήσεις στη δουλειά.

Υδρόχοος

1ο δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα θα περάσεις πολύ χρόνο έξω από το σπίτι, καθώς οι επαφές και οι επικοινωνίες σου με φίλους, γνωστούς και συγγενείς θα αυξηθούν λόγω του Πάσχα. Πρέπει να προσέξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι, για να αποφύγεις παρεξηγήσεις και καβγάδες. Επίσης, να είσαι προσεκτικός/ή κατά τις μετακινήσεις σου για να αποφύγεις ατυχήματα. Στην ερωτική σου ζωή μπορεί να σκέφτεσαι κάτι από το παρελθόν που σε απασχολεί.

2ο δεκαήμερο: Αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική για τα οικογενειακά σου θέματα. Μπορεί να λύσεις προβλήματα εντός του σπιτιού και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα μέλη της οικογένειάς σου. Επίσης, μπορεί να ξεκινήσεις ενέργειες για αγοραπωλησία ακινήτου ή να αλλάξεις τόπο κατοικίας λόγω κάποιας ευκαιρίας εργασίας.

3ο δεκαήμερο: Αυτές οι μέρες θα είναι γεμάτες με κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες, ενώ θα ενισχυθούν οι σχέσεις σου με τα μέλη της οικογένειάς σου. Στο σπίτι, το κλίμα θα είναι αρμονικό και ευχάριστο. Στην ερωτική ζωή σου, μπορεί να αντιμετωπίζεις ανασφάλειες που σε κάνουν υπερβολικά κτητικό/ή ή να εξιδανικεύεις μια νέα γνωριμία.

Ιχθύς

1ο δεκαήμερο: Αυτή την περίοδο είναι οικονομικά ανήσυχος/η και επιδιώκεις τρόπους να βελτιώσεις την κατάστασή σου, ενώ είσαι έτοιμος/η να ρισκάρεις και να ασχοληθείς με πολλές επαγγελματικές δραστηριότητες για να το επιτύχεις. Ενδέχεται να έρθεις σε κόντρα για οικονομικά θέματα, όπως αύξηση στη δουλειά ή αυξημένα έξοδα. Προς το μεσοδιάστημα της εβδομάδας, μπορεί να νιώθεις πεσμένη ψυχολογικά και να είσαι πιο επιφυλακτικός/η, αλλά προσπαθείς να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό προς τα έξω. Με το ταίρι σου έχετε βαθιές συζητήσεις και εκφράζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, περνάς αρκετό χρόνο σε φλερτ και μπορεί να κάνεις σημαντικές γνωριμίες.

2ο δεκαήμερο: Ο τρόπος που επικοινωνείς τις ιδέες σου αλλάζει και σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις τα σχέδιά σου με ευκολία. Σημαντικές νέες γνωριμίες και επαφές θα σε βοηθήσουν περαιτέρω. Μπορείς να λάβεις αναπάντεχες προτάσεις για συνεργασίες ή επενδύσεις. Πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή στη σχέση σου με τα αδέρφια σου ή άλλα συγγενικά πρόσωπα για να αποφύγεις ρήξεις. Αν υπάρχει ήδη απόσταση μεταξύ σας, κάποιο θετικό γεγονός θα σας φέρει κοντά.

3ο δεκαήμερο: Εστιάζεις στα οικονομικά σου και ψάχνεις τρόπους να βελτιώσεις τη διαχείρισή τους. Μπορεί να έχεις ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους και γνωστούς. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να συναντήσεις το μελλοντικό σου ταίρι. Αν είσαι σε σχέση, η επικοινωνία με τον σύντροφό σου γίνεται πιο τρυφερή. Προς το τέλος της εβδομάδας, μπορεί να υπάρξουν θέματα στο σπίτι, αλλά προσπαθείς να τα αποφύγεις.

Keywords
ζωδια σημερα, ειλικρίνεια, νέα, project, φλερτ, πασχα, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, δωρο πασχα, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, πασχα 2012, δωρο πασχα 2012, δουλεια, εργασια, καριερα, κοντρα, κριος, περιοδος, φλερτ, ψυχολογια, ωρα, αγαπη, αγχος, αυξηση, αξιζει, ατυχηματα, ατμοσφαιρα, ατομο, αυτοπεποιθηση, βρειτε, γεγονοτα, γεγονος, γινεται, γνωριμια, δευτερο, δυναμη, δυνατοτητα, ευχαριστο, ευκαιρια, ειλικρίνεια, υπαρχει, εβδομαδα, εμμονες, ενδιαφεροντα, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, επενδυσεις, επιτυχια, επιθυμια, ζωη, ζωης, ιδεες, ιδιο, θετικο, ισορροπια, κυκλος, κλιμα, λαθη, μοναξια, μορφη, μπορεις, μπορειτε, παντα, οδηγος, οικογενεια, ορια, παιδια, παθος, πεδιο, προβληματα, σιγουρος, σκεφτεσαι, σκεψεις, σπιτι, στα ακρα, σχεδια, ταση, φοβιες, ψυχολογικα, ψυχραιμια, αφιερωσεις, δωσεις, εκδρομη, φιλοι, για σενα, γνωσεις, ιδιαιτερα, project, κομπλεξ, νιωθεις, ταξιδι, θεματα, θεσεις, θετικα, βιωματα
Τυχαία Θέματα