Ολυμπιακός: Θα τιμήσει τον Πρίντεζη κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (pic)

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο ΣΕΦ στις 6 Σεπτεμβρίου και σε αυτή αναμένεται να αποσυρθεί η φανέλα του Έλληνα παίκτη. Στο συγκεκριμένο ματς θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας των Πειραιωτών για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο πρόεδρος της «ομάδας του λαού», Σιμόν Μισράχι δήλωσε: «Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποδέχθηκε με σεβασμό την

πρόκληση του Ολυμπιακού να λάβει μέρος στην τιμητική γιορτή για τον Γιώργο Πρίντεζη, που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Ο Πρίντεζης έγινε ένα από τα σύμβολα της ομάδας του Πειραιά με το πέρασμα των ετών και κέρδισε back to back τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης, συνδυάζοντας σοφία και δεξιότητες. Επίσης, ήταν ένας από τους πυλώνες της Εθνικής ομάδας της Ελλάδος τα τελευταία χρόνια. Θα σας δούμε σύντομα».

Από την πλευρά του, ο Όντεντ Κάτας δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ που έλαβε πρόσκληση και θα λάβει μέρος στον αγώνα προς τιμή του Γιώργου Πρίντεζη. Πρόκειται για έναν παίκτη που άφησε το σημάδι του στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ γενικά και στον Ολυμπιακό ιδιαίτερα. Όλοι οι φίλοι του μπάσκετ θυμούνται το νικητήριο σουτ του το 2012 στον τελικό της Ευρωλίγκας και πολλά άλλα μεγάλα clutch σουτ! Ήταν ένας έξυπνος παίκτης με σπουδαία επαφή με την μπάλα, που πάντα έβλεπε ένα βήμα μπροστά. Συγχαρητήρια Γιώργο!».

Το ποστάρισμα των Πειραιωτών:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Keywords
Τυχαία Θέματα