Ολυμπιακός: Το φαινόμενο Σισέ!

Ο Παπέ Σισέ ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών του παιχνιδιού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, σημειώνοντας ένα γκολ και βοηθώντας αρκετά στην ανασταλτική λειτουργία του Ολυμπιακού με καίριες επεμβάσεις. Ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός κι έτσι θα δώσει μάχη με τον χρόνο για να τεθεί στη διάθεση του Μαρτίνς και για τον επαναληπτικό της Μπρατισλάβας. Ο Σενεγαλέζος στόπερ έχει ήδη περάσει από 40 κύματα αν και βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της

σεζόν. Δεν έλαβε μέρος στην προετοιμασία των Πειραιωτών και ενώ φάνηκε να βρίσκεται εκτός της εξίσωσης των κεντρικών αμυντικών, οι τραυματισμοί και ο Covid-19 τον έβαλαν -μάλλον απρόσμενα- στο αγωνιστικό κάδρο. 

Εξαιρετικός ο Παπέ Σισέ σε όλη τη διάρκεια των προκριματικών. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Μάλιστα ο Σισέ αγωνίστηκε ακόμα και ως αριστερός οπισθοφύλακας στο εκτός έδρας ματς με τη Νέφτσι και μάλιστα με επιτυχία. Ο Σενεγαλέζος στόπερ διανύει την πέμπτη του σεζόν στον Ολυμπιακό και το δέσιμο με τον οργανισμό των Πειραιωτών και φυσικά τον κόσμο της ομάδας είναι ιδιαιτέρως ισχυρό. Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο ο Σισέ βρίσκει πολύ γρήγορα ρυθμό, ανεξαρτήτως συνθηκών. Είναι ξεκάθαρα ένας στρατιώτης του συλλόγου, ο οποίος χρωστάει πολλά στον Ολυμπιακό και το αναγνωρίζει. Από την άλλη οι φίλοι της ομάδας έχουν αποκτήσει άνεση μαζί του. Πολύ εύκολα τον αποθεώνουν, πολύ εύκολα τον απαξιώνουν, αλλά όλοι είναι εντάξει με αυτό, καθώς είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει αγάπη εδώ! 

To μήνυμα του Παπέ Σισέ μετά το ματς με τη Σλόβαν είναι χαρακτηριστικό της σχέσης του με τους φίλους της ομάδας, καθώς αναφέρει: “Το ματς ήταν αυτό! Σας ευχαριστώ για τα όμορφα μηνύματα σας. Είμαι δυνατός και σε καλή κατάσταση, δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Ας συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς του Ολυμπιακού, για να προχωρήσουμε στο Europa League, όσο περισσότερο μπορούμε. Πάμε Ολυμπιακέ, σας αγαπώ!”. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cisse Pape Abou (@pacissepa)

Για τον Παπέ Σισέ έχει εκδηλωθεί έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά της Τρουά και είναι πολύ πιθανό η γαλλική ομάδα να καταθέσει άμεσα την τελική της πρόταση για την απόκτηση του. Ό,τι και να γίνει το γυαλί της σχέσης του Σισέ με τον Ολυμπιακό δεν θα σπάσει ποτέ, καθώς έχει δοκιμαστεί στα εύκολα και στα δύσκολα!

Keywords
Τυχαία Θέματα