Παναιτωλικός: Έψαξε το κάτι παραπάνω, το χάλασε στο τέλος (video)

Ο Παναιτωλικός αποτελεί μία σταθερή δύναμη του πρωταθλήματος και με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του κατάφερε να παρουσιάσει ένα αρκετά καλό πρόσωπο στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, τερματίζοντας στην 7η θέση, μία πριν την είσοδο στα Play Off, με αρκετούς βαθμούς διαφορά όμως.

Γιαννης Αναστασίου ΠΗΓΗ: In Time Sports

Όπως και να έχει, πάντως, η εικόνα της ομάδας του Αγρινίου

δημιούργησε κλίμα αισιοδοξίας για το μέλλον και πως κάποια στιγμή θα καταφέρει να βρεθεί στην 6αδα. Στη διαδικασία των Play Out όμως, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν… κατέβηκε ποτέ.Στα τελευταία του πέντε παιχνίδια δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα, ηττήθηκε 4 φορές και πήρε μόλις μία ισοπαλία.

Επίδοση άκρως προβληματική που προκάλεσε γκρίνια και απογοήτευση στην ομάδα και στον κόσμο.

Νίκος Καρέλης Η αναγέννηση του Καρέλη και τα Play Out

Όλη τη σεζόν ο Παναιτωλικός κατάφερε να έχει μια παραγωγική επίθεση με κορυφαίο της επιθετικό τον Νίκο Καρέλη. Ο διεθνής Έλληνας φορ βρήκε τον καλό του εαυτό στα κίτρινα της ομάδας του Αγρινίου και με 13 γκολ έδωσε λύσεις και βαθμούς στον Παναιτωλικό.

Με τα 13 γκολ που σκόραρε ο Νίκος Καρέλης τερμάτισε στην 3η θέση των πρώτων σκόρερς του πρωταθλήματος πίσω από τον κορυφαίο όλων Σεντρίκ Μπακαμπού του Ολυμπιακού (18) και τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ (14). Η παρουσία του βοήθησε και τον Αναστασίου να επιλέξει ένα πιο επιθετικό στυλ παιχνιδιού, να πιέσει περισσότερο επιθετικά και να δημιούργησε ένα σύνολο που άρεσε στον κόσμο να τον παρακολουθεί.

Ο Παναιτωλικός σκόραρε 32 γκολ και δέχτηκε 53, απόδοση που χάλασε στα Play Out , όπως άλλωστε και όλη η εικόνα της ομάδας. Ο Γιάννης Αναστασίου στο τις και των Play Out αποτέλεσε παρελθόν για την ομάδα και στη θέση ήρθε έναν πρώην ποδοσφαιριστής που πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα και συγκεκριμένα από τον Ολυμπιακό, με σπουδαία καριέρα, ο 51ετων πλέον Γκαμπριέλ Σούρερ

Keywords
Τυχαία Θέματα