Παναθηναϊκός – Μέικον: Πρέπει να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον”

Παράλληλα, ο Αμερικανός παίκτης τόνισε πως οι “πράσινοι” θα πρέπει να τα δώσουν όλα σε κάθε ματς, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπου ο στόχος των “πράσινων” είναι η πρωτιά.

Ο Μέικον δήλωσε αρχικά στην κάμερα των καναλιών Novasports, εν όψει του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο: “Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά, να παίξουμε δυνατά, να είμαστε ενωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ξέρουμε ότι είχαμε διακυμάνσεις στην απόδοσή

μας, όμως θα πρέπει να συνεχίσουμε. Να εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλο, να εμπιστευτούμε τον κόουτς και το πλάνο μας. Πολλές φορές πρέπει να ζήσεις με το αποτέλεσμα, όμως πρέπει να παλέψεις και να προσπαθήσεις”.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: “Θα πρέπει να μείνουν ενωμένοι και να παίξουμε σκληρά, όπως είπα και πριν. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Πολλές φορές μπορεί να παλεύει και να μην μπορείς να νικήσεις. Θα πρέπει να ζήσεις με το αποτέλεσμα”.

Όσον αφορά για το πως περιμένει το ματς με τους Ιταλούς, ο Μέικον δήλωσε: “Ξέρουμε πως θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση. Δε θα είναι καθόλου εύκολο και το ξέρουμε. Για αυτό που θα πρέπει να ανησυχούμε είναι για τους εαυτούς μας, σε αυτό το σημείο. Θα πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας. Θα πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να είμαστε προσγειωμένοι”.

Τέλος, ο Αμερικανός παίκτης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα: “Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε μόνο νίκες από την ήττα μας στην πρεμιέρα και ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε έτσι. Αυτό είναι σημαντικό για εμάς, γιατί τα play off πλησιάζουν. Θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι και να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και αυτός είναι ο στόχος μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα