Παναθηναϊκός: Αγωνία για τον Ιωαννίδη στο Τριφύλλι

Ο παίκτης ένιωσε ενοχλήσεις προς το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΠΑΠ αρένα και αντικαταστάθηκε από τον Τερίμ.

Ο τελευταίος σίγουρα θέλει τον παίκτη ετοιμοπόλεμο για την Τετάρτη, καθώς υπάρχει ο αγώνας ρεβάνς των πράσινων στο Φάληρο, κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος, όμως, θα πρέπει να περιμένει το οριστικό οκ από τους γιατρούς.

Η αλήθεια είναι ότι ο διεθνής φορ

έχει καταπονηθεί το τελευταίο εξάμηνο, από τους συνεχείς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που παίζει σε όλες σχεδόν τις αναμετρήσεις των πράσινων, ενώ είναι και βασικό στέλεχος στην εθνική ομάδα.

Βέβαια ο “Φωτάρας”είναι “θηρίο” και έχει δείξει ότι δεν καταλαβαίνει από κούραση, ωστόσο κι αυτός όπως όλοι, χρειάζεται να ανάσες, κάτι που ασφαλώς γνωρίζει ο Τούρκος προπονητής, ο οποίος διαθέτει τεράστια εμπειρία, καθώς έχουν περάσει από τα χέρια του στο παρελθόν τεράστια ονόματα στις ομάδες που εργάσθηκε.

Αυτό πάντως, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που απασχολεί τον Τερίμ, καθώς το μπλοκάκι του είναι γεμάτο από ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τραυματισμούς, (Τζούρισιτς, Τσέριν, Γερεμέγιεφ, Παλάσιος, Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν).

Μοιραία περιμένει να δει αν κάποιος από αυτούς θα καταφέρει να είναι έτοιμος για τον μεθαυριανό αγώνα Κυπέλλου, αλλά και την κυριακάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα για το πρωτάθλημα.

Το μόνο ευχάριστο για την ώρα, είναι ότι ο Σένκεφελντ έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και ενδεχομένως να παίξει βασικός στο κέντρο της άμυνας, με αποτέλεσμα ο Αράο να παίξει στην φυσική του θέση σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα.

Χρόνο συμμετοχής στο Γεώργιος Καραϊσκάκης δεν αποκλείεται να πάρει και ο Σαμίτ Ακαϊντίν, νέο απόκτημα των πράσινων, ο οποίος αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα