Παναθηναϊκός: Αντέχει η δεν αντέχει; Ιδού η απορία (Poll)

Ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague με 13 νίκες και 3 ισοπαλίες έχοντας μια διαφορά επτά βαθμών από τους διώκτες του (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό).

Υπό άλλες συνθήκες θα μιλάγαμε για μια ασφαλή διαφορά. Ωστόσο στο φετινό πρωτάθλημα αυτό δεν ισχύει. Αφενός γιατί έχουμε διανύσει μόλις 16 από τις

36 αγωνιστικές του “μαραθωνίου” και αφετέρου γιατί το “Τριφύλλι” είναι η μοναδική από τις τέσσερις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο η οποία δεν έχει κάνει πρωταθλητισμό για πολλά χρόνια.

Στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα λοιπόν, αιωρείται ένα ερωτηματικό που λέει το εξής: “Αντέχει ή δεν αντέχει ο Παναθηναϊκός;”

Υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Παναθηναϊκός αν κάνει τρεις ακόμα μεταγραφές στις θέσεις των εξτρέμ και των χαφ, τότε θα μπορεί να πάρει ανάσες και να αντέξει στην πίεση.

Υπάρχουν κι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα αντέξει ακόμα κι αν γίνουν μεταγραφές. Κι αυτό διότι είναι ήδη “ρηχό” το ρόστερ της ομάδας, ενώ το άγχος από την πίεση έχει αρχίσει και κυριέυει τους παίκτες του Γιοβάνοβιτς.

Ο προβληματισμός του τεχνικού του Παναθηναϊκού μετά την δύσκολη νίκη στη Λιβαδειά λέει πολλά. Αυτός ο ίδιος προβληματισμός μπορεί να διαβαστεί διττά. Και ως θετικός, διότι ο Σέρβος τεχνικός που κρατά άριστα τη μπαγκέτα θα καταφέρει να “ξεκουράσει” το κουρασμένο μυαλό των παικτών του. Αλλά και ως αρνητικός, διότι εκδηλώθηκε επίσημα η πίεση που υπάρχει πλέον στην ομάδα.

Εσείς σε μια συνομοταξία ανήκετε;

Loading…
Keywords
Τυχαία Θέματα