Παναθηναϊκός: Επιτρέπεται να πέσει, επιβάλλεται να σηκωθεί

O Παναθηναϊκός μπορεί να πληγώθηκε στην αναμέτρηση της περασμένης Δευτέρας από την ΑΕΚ, ωστόσο, οφείλει να το ξεπεράσει και μάλιστα γρήγορα, μια και δεν έχει περιθώρια για απώλεια βαθμών, στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καλείται να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση, καθώς θα δώσει σε διάστημα επτά ημερών τρεις σημαντικούς αγώνες.

Σήμερα το βράδυ θα αντιμετωπίσει τον

Αστέρα στην Τρίπολη, την Κυριακή τον ΠΑΟΚ, στην Λεωφόρο, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη θα ταξιδέψει στο Ισραήλ για τον αγώνα κόντρα στην Μακάμπι Χάϊφα.

Πρόκειται για ιδιαίτερα κρίσιμα ματς με ιδιαιτερότητες.

Στην Τρίπολη οι πράσινοι παραδοσιακά δυσκολεύονται.
Άλλωστε έχουν επτά ολόκληρα χρόνια να νικήσουν τον Αστέρα σε αγώνα πρωταθλήματος και αυτό τα λέει όλα.

Αλλά και ο ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν αποδείχθηκε “κακός δαίμονας” για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν κατάφερε να τον κερδίσει σε τρεις αναμετρήσεις μέσα στο Απόστολος Νικολαϊδης.

Ακολουθεί ο αγώνας στο Ισραήλ, ο οποίος θα κρίνει πολλά, αφού με νίκη ο Παναθηναϊκός ελπίζει βάσιμα ότι μπορεί να τερματίσει σε μια από τις δυο προνομιούχες θέσεις στον όμιλο του Europe league.

Στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης σήμερα η ομάδα του τριφυλλιού θα επιχειρήσει να κάνει “restart”, έχοντας τελικά τον κόσμο στο πλευρό του, ύστερα από την χθεσινή απόφαση της αστυνομίας.

Με νίκη ο Παναθηναϊκός θα διατηρηθεί ψηλά στην βαθμολογία και ταυτόχρονα θα στείλει μήνυμα στον κόσμο του ότι η η αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ ήταν απλά μια κακή παρένθεση σε μια ξέφρενη πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη, που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα