Παναθηναϊκός: Γκρέμισε ότι είχε κτίσει με τόσο κόπο

Ο Παναθηναϊκός περίμενε πως και πως στραβοπάτημα της ΑΕΚ στην Τούμπα, ώστε να ελπίζει ότι θα ξαναμπεί στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου και όμως, δεν εκμεταλλεύτηκε το δώρο του ΠΑΟΚ, που νίκησε την Ένωση και τώρα τρέχει και δε φθάνει, γιατί η χθεσινή ήττα από τον Άρη μπορεί να φέρει την καταστροφή.

Με χθεσινή γκέλα η ομάδα του Φατίχ Τερίμ, έχασε

κάθε ελπίδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και κινδυνεύει τώρα να τερματίσει ακόμη και στην 4η θέση. Ο προπονητής των πράσινων χθες δοκίμασε σε κάποιο σημείο του αγώνα σχήμα με τρία καθαρόαιμα σέντερ φορ, (Ιωαννίδη, Γερεμέγιεφ, Σπόραρ).

Κάτι ανάλογο δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στο παρελθόν… Όπως ήταν λογικό το πείραμα δε βγήκε και ο Παναθηναϊκός εγκλωβίστηκε στην πολυπρόσωπη άμυνα του Άρη. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε δίχως οι φιλοξενούμενοι να νιώσουν την παραμικρή απειλή. Λογικό βέβαια, καθώς, δεν υπήρχαν στην ενδεκάδα επιτελικά χαφ για να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ.

Ο Μπερνάρ έλειπε, λόγω τραυματισμού και ο Τζούρισιτς, ο μοναδικός χαφ με δημιουργικές ικανότητες μπήκε στον αγώνα με μεγάλη καθυστέρηση.

Μοιραία η ομάδα του τριφυλλιού πελαγοδρομούσε, έχοντας ανούσια υπεροχή και έχασε δίκαια. Κακά τα ψέματα με “γιόμες και γιουρούσι”, δεν μπορείς να πάρεις παιχνίδια. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο υπάρχει τακτική, συστήματα και προγραμματισμός, στοιχεία που χθες δεν είχε η ομάδα της Αθήνας.

Οι πράσινοι θα πρέπει πλέον να προσπαθήσουν πολύ, προκειμένου να περισώσουν ότι μπορούν. Οι στόχοι είναι περιορισμένοι μετά την οδυνηρή ήττα από τους κιτρινόμαυρους της Θεσσαλονίκης. Δεύτερη ή ακόμη και τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και φυσικά το Κύπελλο Ελλάδος.

Τίποτα άλλο δεν έμεινε για φέτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Γκρέμισε,panathinaikos, gkremise