Κόλσον: «Να αμυνθούμε καλύτερα στο τρίτο ματς» (video)

Ο Αμερικανός παίκτης εμφανίστηκε αισιόδοξος, πως η ομάδα του θα καταφέρει τελικά να πάρει την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως θα είναι σημαντική η στήριξη των φιλάθλων της «ομάδας του λαού» στις αναμετρήσεις του Βελιγραδίου με τους «πράσινους».

Ο Κόλσον δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα πρέπει να εστιάσουμε στις αρχές μας και στις δύο πλευρές του παρκέ, να αμυνθούμε καλύτερα και να εκτελέσουμε καλύτερα το πλάνο μας στην επίθεση. Πιστεύω πως θα το κάνουμε. Έχουμε κάποιες μέρες για να προετοιμαστούμε. Ξέρω πως θα έρθουν κάποιοι φίλαθλοί μας

στο Βελιγράδι και ανυπομονούμε να τους δούμε και να τους έχουμε στο πλευρό μας. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να κερδίσουμε το τρίτο παιχνίδι».

Η ισραηλινή ομάδα έφτασε στο Βελιγράδι, χωρίς τον Ουέιντ Μπόλντγουιν στην αποστολή. Ο Αμερικανός παίκτης παραμένει στην Κροατία, όπου κάνει ειδικό πρόγραμμα θεραπειών, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο ισραηλινός Τύπος θεωρεί πως δε θα αγωνιστεί στο τρίτο ματς της σειράς, ενώ μειωμένες είναι οι πιθανότητες να είναι έτοιμος και στο τέταρτο ματς. Τέλος, η διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειες για να επιτραπεί η είσοδος χιλίων φιλάθλων στο γήπεδο, στο ματς της Μεγάλης Τρίτης.

Το σχετικό βίντεο:

"It's gonna be an exciting atmosphere"@Bcolson_35 pic.twitter.com/eefPt1Xnop

— Maccabi Tel Aviv BC (@MaccabiTLVBC) April 28, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα