Παναθηναϊκός: Μια μεταγραφή στόπερ, εκτός και αν φύγει ο Φώτης

Συνηθίζεται σε κάθε μεταγραφική περίοδο οι οπαδοί να ζητούν ενίσχυση και μεταγραφές, ακόμα και όταν αυτό δεν είναι αναγκαίο.
Το είδαμε τα προηγούμενα χρόνια και είναι σίγουρο ότι το ίδιο θα συμβεί σε ένα μήνα στις περισσότερες ομάδες, ακόμα και στον Παναθηναϊκό, ανεξάρτητα αν η διαφορά σε ποσότητα και ποιότητα σε σύγκριση με το παρελθόν είναι εμφανής.

Στη σεζόν που διανύουμε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αξιόλογες λύσεις για όλες τις γραμμές, εκτός από μία.
Στο κέντρο της άμυνας, καθώς, οι τραυματισμοί των Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν, έχουν δημιουργήσει πρόβλημα.

Ιδιαίτερα

η απουσία του Ισλανδού, αποτέλεσε τεράστιο πλήγμα, καθώς ο παίκτης, είχε δέσει με την υπόλοιπη ομάδα και είχε τα στοιχεία εκείνα που σπανίζουν σε έναν στόπερ, δηλαδή σωματική προσόντα, καλή τεχνική και άψογη μεταβίβαση.

Ο Μάγκνουσον ήταν ένας ηγέτης στα μετόπισθεν, αφού κατέβαζε με ασφάλεια τη μπάλα και την μεταβίβασε σωστά.
Ακόμα και απευθείας φάουλ εκτελούσε.

Γενικά ενέπνεε εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του και λόγω της εμπειρίας που είχε από συμμετοχές σε μεγάλα πρωταθλήματα του εξωτερικού στο παρελθόν.
Θα γυρίσει σε τέσσερις περίπου μήνες, όμως, σε αυτό το διάστημα θα κριθούν τα πάντα για τον Παναθηναϊκό, που πολύ δύσκολα θα βρει ισάξιο αμυντικό με τον Ισλανδό.
Βέβαια δεν είναι απίθανο να βρεθεί κάτι αξιόλογο στην διεθνή αγορά, ώστε να υπάρχουν περισσότερες επιλογές για τον προπονητή, όμως, στη χειμωνιάτικη μεταγραφική περίοδο δεν είναι ότι πιο εύκολο να βρεις “κελεπούρι”.

Ούτε μπορείς να ξοδέψεις εξωπραγματικά ποσά από το μπάτζετ σου, τη στιγμή που πιστεύεις στον Μάγκνουσον και τον περιμένεις να επιστρέψει μόλις ξεπεράσει το πρόβλημα του.

Εδώ είναι και το ρίσκο για τους πράσινους.
Να ψάξει για κάτι ακριβό, ‘ η να κινηθεί με βάση τη λογική, δίχως να ξοδευτεί και να περιμένει τον Ισλανδό.

Για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας δεν γίνεται λόγος για ενίσχυση, εκτός και αν έρθει μια δελεαστική πρόταση για τον Ιωαννίδη και ο “Φωτάρας” πάρει μεταγραφή για μεγάλη ομάδα του εξωτερικού..
Τότε μόνο ο Παναθηναϊκός θα ψάξει στην αγορά του εξωτερικού για σέντερ φορ.

Άλλη μεταγραφή δεν πρόκειται να γίνει και είναι απολύτως λογικό.

Κάτω από τα γκολπόστ υπάρχουν δυο εξαιρετικοί και ισάξιοι τερματοφύλακες, Μπρινιόλι και Λοντίγκιν, ενώ για τα άκρα στην άμυνα, δεν γίνεται λόγος για ενίσχυση, καθώς Μλαντένοβιτς, Χουάνκαρ και Βαγιαννίδης, Κώτσιρας αποτελούν ιδιαίτερα αξιόπιστες λύσεις.

Στην μεσαία γραμμή υπάρχει μεγάλος συνωστισμός, με τους Τσέριν, Πέρεθ, Αράο, Μπερνάρ, Τζούρισιτς, Κλείνχέισλερ και Βιλένα, να διεκδικούν τρεις μόλις θέσεις.

Τέλος στην επίθεση μετά την άνοδο του Αϊτόρ, που βρίσκει ξανά βρήκα φόρμα του, είναι πλεονασμός να μιλήσουμε για ενίσχυση, τη στιγμή που στο πράσινο ρόστερ υπάρχουν ακόμη οι Ιωαννίδης, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Μαντσίνι και Γερεμέγιεφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα