Παναθηναϊκός: Να στείλει μήνυμα ότι μπορεί

Οι Πράσινοι οφείλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να νικήσουν, ώστε να δώσουν απαντήσεις και να αποδείξουν ότι μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, ύστερα από πολλά χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται πάση θυσία το τρίποντο, ώστε να μη μεγαλώσει περισσότερο η διαφορά από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Τρεις βαθμοί διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα μπορούν εύκολα να καλυφθούν στα πλέι οφ, αλλά, αν η ψαλίδα ανοίξει περισσότερο

τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ.

Οι παίκτες του τριφυλλιού πρέπει να βγάλουν εγωισμό κόντρα στους κιτρινόμαυρους και να στείλουν μήνυμα σε φίλους και αντιπάλους, ότι μπορούν. Τις κρίσεις μια ομάδα τις ξεπερνά μέσα από συλλογική προσπάθεια.

Το συγκρότημα του Φατίχ Τερίμ έχει ποιότητα και το απέδειξε στα δύσκολα όταν κατάφερε να προκριθεί σε βάρος του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Δυνατότητες υπάρχουν και το ρόστερ είναι για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, γεμάτο.

Δυστυχώς, οι τραυματισμοί βασικών στελεχών δημιούργησαν σοβαρό πρόβλημα, όμως, ο χρόνος κυλάει υπέρ του Παναθηναϊκού, αφού σε λίγες μέρες οι περισσότεροι από αυτούς επιστρέφουν και έτσι θα λυθούν τα χέρια του προπονητή.

Στα ντέρμπι η ομάδα της Αθήνας παίζει καλύτερα και στα πλέι οφ όλοι οι αγώνες που θα δώσει θα είναι κόντρα σε ποιοτικές ομάδες, που δεν κλείνονται στην άμυνα τους. Σε αυτά τα ματς ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα.

Γι’ αυτό σήμερα, αλλά και την Κυριακή στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ, η ομάδα του Τερίμ πρέπει να πάρει τις δυο νίκες που τόσο πολύ χρειάζεται.

Keywords
Τυχαία Θέματα