Παναθηναϊκός: Θέλει να βρει τον πραγματικό του εαυτό

Η ισπανική ομάδα, δεν είναι σε καλά φεγγάρια, ενώ ακούγεται πολύ έντονα πως ο πρόεδρος κ. Κερεχέτα συζητάει ήδη με άλλους προπονητές για να αντικαταστήσει τον Πεναρόγια.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη προσπαθεί να βρει τις ιδανικές συνθήκες και παίκτες που έχουν πραγματική αξία στο μπασκετικό χρηματιστήριο να παίξουν σωστά μαζί και να συνθέσουν ένα παραγωγικό σύνολο. Οι “πράσινοι” είναι δεδομένο πως ρίχνουν, όχι κλεφτές, αλλά κανονικές ματιές στην παγκόσμια αγορά και αναζητούν

παίκτες που παίζουν και κοντά και μακριά από το καλάθι.

Επίσης υπάρχει και το δεδομένο πλέον πρόβλημα του Παπαπέτρου που κατά πρώτη εκτίμηση θα απουσιάσει τουλάχιστον τρεις μήνες από την αγωνιστική δράση και λογικά πρέπει να αντικατασταθεί. Από την άλλη βέβαια η επιστροφή του Μήτογλου, θα βοηθήσει ώστε ο Έρναγκόμεθ να παίξει και πάλι στο “3” θέση που αποδίδει καλύτερα και τον κάνει πιο ανταγωνιστικό σε όλα τα επίπεδα.

Πέραν όλων των άλλων όμως, ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη όσο τίποτε άλλο, να παίξει σαν κανονικός Βιλντόζα ο Αργεντίνος. Είναι αλήθεια πως ακόμα δεν έχει παίξει βάση των πραγματικών του ικανοτήτων κι αυτό λόγω της κομβικής του θέσης κρατάει πίσω κι ολόκληρη την υπόλοιπη ομάδα. Μόλις ο Βιλντόζα απελευθερωθεί κι είναι σε καλή κατάσταση, τότε όλα για τους “πράσινους” θα πάνε καλύτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα