Παναθηναϊκός: Θέλει τον Ουγκώ, έναν τερματοφύλακα και ένα χαφ

Εκτός από τερματοφύλακα, που είναι σίγουρο ότι θα αποκτηθεί μετά το ναυάγιο της διαπραγμάτευσης με τον Μπρινιόλι, οι πράσινοι θέλουν ακόμη έναν έμπειρο στόπερ, γι’ αυτό το λόγο έχουν ξεκινήσει επαφές με τον Βίτωρ Ουγκό της Μπαϊα. 

Ο παίκτης πάντως, έχει συμβόλαιο με την βραζιλιάνικη ομάδα μέχρι το καλοκαίρι 2026, που σημαίνει ότι πρώτα πρέπει να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο, ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή. 

Από εκεί και

ύστερα ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί και για την απόκτηση επιτελικού μέσου και δεν αποκλείεται ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να προέρχεται από το τουρκικό πρωτάθλημα και να είναι προσωπική επιλογή του Τούρκου προπονητή. 

Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αφού είναι επιθυμία της διοίκησης να τελειώσουν με τις μεταγραφές το συντομότερο δυνατό. 

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΣΕΡΙΝ ΚΑΙ ΤΖΟΥΡΙΣΙΤΣ


Την σημερινή προπόνηση περιμένει ο Τερίμ, προκειμένου να δει αν θα υπολογίζει σε αυτούς τους δυο ποδοσφαιριστές, για τον αυριανό αγώνα ρεβάνς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, κόντρα στον Ολυμπιακό


Να θυμίσουμε ότι για το συγκεκριμένο ματς έχει τεθεί εκτός ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος υπέστη θλάση στο δικέφαλο στην προχθεσινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ενώ δεν υπολογίζονται ακόμα οι Γερεμέγιεφ, Παλάσιος, Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν. 

Keywords
Τυχαία Θέματα