Παναθηναϊκός: Το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή

Εδώ θα πρέπει να σταθούμε στην συγκλονιστική παρουσία 5.000 φίλων της αθηναϊκής ομάδας, για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, αλλά και την άριστη συμπεριφορά τους γενικότερα, στην πρωτεύουσα του νομού Φθιώτιδας.

Έτσι πρέπει να είναι τα γήπεδα και όλοι μαζί οφείλουν να προσπαθήσουν, ώστε να βλέπουμε αυτή την εικόνα. Εξέδρες κατάμεστες με οπαδούς και των δυο ομάδων, φωνές, τραγούδια και χαρούμενα πρόσωπα, γιατί το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή.

Ταυτόχρονα να δώσουμε συγχαρητήρια στην αστυνομική διεύθυνση Στερεάς Ελλάδος, αλλά και τον διευθυντή αστυνομίας της πόλης για την

πραγματικά άψογη εικόνα που είδαμε, εντός, αλλά και εκτός γηπέδου.

Το ΔΑΚ Λαμίας χθες δεν είχε ποτέ στο παρελθόν τόσο πολύ κόσμο και όμως, όλα λειτούργησαν άψογα. Η ελληνική αστυνομία, είχε οργανώσει τα πάντα στην εντέλεια και φρόντισε με εξονυχιστικούς ελέγχους, αυστηρότητα, αλλά και ευγένεια, να ελέγξει τα πάντα.

Από εκεί και ύστερα οι φίλαθλοι στην κερκίδα απόλαυσαν τον αγώνα και έφυγαν ευχαριστημένοι, δίχως να γίνει το “παραμικρό“. Αυτό είναι το ζητούμενο φίλες και φίλοι και αν το καταλάβουν όλοι, τότε θα χαρούμε τους αγώνες και στην πατρίδα μας όπως τους χαίρονται οι οπαδοί των περισσότερων ομάδων στο εξωτερικό.

Για το αγωνιστικό κομμάτι τώρα, δεν έχουμε και πολλά πράγματα να πούμε, καθώς το επιβλητικό 0-5 τα λέει όλα. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ πέτυχε αυτό που ήθελε. Να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να αποφύγει την κούραση.

Μετά το 0-2 ο Παναθηναϊκός έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο και ο Τούρκος τεχνικός ξεκούρασε ορισμένους ποδοσφαιριστές, αφού την ερχόμενη Τετάρτη στον ΟΠΑΠ αρένα, θα διεξαχθεί το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν, κόντρα στην ΑΕΚ, το οποίο ίσως κρίνει ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα