Πάνε για το πρωτάθλημα της... 2ης θέσης σε κλίμα αμφισβήτησης!

Η γκρίνια για τον Ουζουνίδη ξεκίνησε από το 0-0 με τον Παναθηναϊκό και εντός της εβδομάδας θα συνεχιστεί, μετά την έξυπνη εμφάνιση του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ και το 0-2 που άφησε την ομάδα του Περιστερίου μόνη στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Τώρα ακούει μέχρι και ότι ο Μάνταλος δεν γίνεται να παίζει με τον Λιβάια γιατί... μπερδεύονται! Και σίγουρα ο Εβρίτης τεχνικός θ΄ακούσει και πολλά άλλα.

Η γκρίνια για τον Μαρτίνς δεν θα μπορέσει να κρυφτεί
για πολύ πίσω από τις δικαιολογίες για τους κακούς ξένους διαιτητές, αφού πλέον η ομάδα μετράει 1 γκολ ανά 11,7 τελικές προσπάθειες.

Η ανικανότητα στην επίτευξη τερμάτων είναι δεδομένη και δεν καλύπτεται με το μιλάει ο προπονητής μετά από κάθε ματς για τους διαιτητές.

Ναι, ο Ολυμπιακός έπαιξε με τον Παναθηναϊκό σαν την γάτα με το ποντίκι, όπως είχε κάνει και με τον ΠΑΟΚ. Αλλά η αποτελεσματικότητα είναι το Α και το Ω. Το πρώτο γκολ που θα ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα είναι όλο το μυστικό στο ποδόσφαιρο.

Το βίωσαν οι ερυθρόλευκοι στην Ευρώπη με τη Βασιλεία, την Μπέρνλι και την Ντουντελάνζ. Στην Ελλάδα ακόμα το ψάχνουν.
Και θα δυσκολευτούν να το βρουν, αφού χθες ο Μαρτίνς... εξόρισε τον Φορτούνη στα άκρα κι έπαιξε με δύο αμυντικά χαφ όταν ο αντίπαλος ήταν όλος κάτω από την σέντρα.

Η γκρίνια για τον Λουτσέσκου αφορά στην Ευρώπη και την εικόνα του ΠΑΟΚ στα ματς με την Βίντι, αλλά ο στόχος του τίτλου την καλύπτει και θα την καλύπτει όσο έρχονται τα τρίποντα εντός συνόρων. Οπότε ο Ρουμάνος κρατάει γερά, εκτός κι αν η Τσέλσι φανεί ασυγκράτητη στο Λονδίνο.

Ο μόνος που συνεχίζει το έργο του χωρίς γκρίνια (ελλείψη και απαιτητικού κοινού είναι γεγονός) είναι ο Κάναντι, ο οποίος δείχνει να έχει μάθει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά την ομάδα του, η οποία παραμένει αήττητη κι έχει 1 γκολ ανά 6,8 τελικές.

Είναι στο -4 από τον ΠΑΟΚ, στο +4 από τον Ολυμπιακό και στο +7 από την ΑΕΚ, αλλά όπως έχει πει κι ο Γιώργος Σπανός "η Ελλάδα δεν αντέχει τις... Λέστερ". Οπότε θα κάνει την προσπάθειά του κι όσο αντέξει.

Η αριθμητική λέει πάντως ότι το 1/3 του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και ο ΠΑΟΚ έχει +6 και +9 βαθμούς από τους βασικούς συνδιεκδικητές του τίτλου, χωρίς να έχει παίξει και τρομερό ποδόσφαιρο.

Οπότε ο δικέφαλος του βορρά αγκαλιάζει σταδιακά το πρωτάθλημα, αφήνοντας τους υπόλοιπους να παλεύουν για το πρωτάθλημα της... 2ης θέσης, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και βέβαια έτσι όπως έχουν ξεκινησει και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ θα είναι σαφέστατα επιτυχία για όποιον κατακτήσει αυτή τη 2η θέση, ξεπερνώντας τον Ατρόμητο.

Γι αυτό και ο αγώνας των ερυθρολεύκων στο Περιστέρι (μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής) αποκτά μεγάλη σημασία.
Keywords
Τυχαία Θέματα