Πανσερραϊκός – Ατρόμητος 0-0: «Χ»αμένη ευκαιρία

«Χ»αμένη ευκαιρία για Πανσερραϊκό και Ατρόμητο το βράδυ του Σαββάτου (24/02), μετά τη μεταξύ τους «λευκή» ισοπαλία, 0-0. Οι δύο ομάδες απέδωσαν κατά κύριο λόγο… μέτριο ποδόσφαιρο, με λίγες φάσεις στις δύο εστίες και δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από το μηδέν. Έτσι συνεχίζουν χέρι-χέρι με 24 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League.

Κακό ημίχρονο

Χωρίς ρυθμό μπήκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, δίχως να μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις στα αντίπαλα καρέ.

Ο Πανσερραϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορούσε να μπει στην περιοχή του Ατρόμητου. Η πρώτη απειλή του αγώνα ήρθε στο 26’ (!), με το απευθείας φάουλ του Ουάρντα να περνάει άουτ.

Η επόμενη τελική ήρθε στο 37’ και πάλι με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό, ο οποίος σούταρε από μακριά έξω. Ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Χατζηστραβού στο επόμενο λεπτό, με την μπάλα να καταλήγει πολύ ψηλά… Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους οι Περιστεριώτες ανέλαβαν τα ηνία και είχαν μία τελική. Όμως, ο Χοβάν δεν απειλήθηκε και το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Έμεινε το 0-0

Καλύτερα άρχισε το δεύτερο μέρος, με τους Τομάς και Στάικο να απειλούν στο 51’ για τον Πανσερραϊκό. Μάλιστα το σουτ του Έλληνα ήταν με καλές προϋποθέσεις, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Τσιντώτα.

Στο 63’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα για τον Ατρόμητο με τον Κουέν. Ο άσος των φιλοξενούμενων σούταρε με τον Χοβάν να αποκρούει πέφτοντας στη δεξιά του γωνία. Ύστερα από αυτή υπήρξε νέα καθίζηση, με τις δύο ομάδες να εμφανίζουν την εικόνα του πρώτου 45λεπτου.

Ένα τέταρτο μετά οι Περιστεριώτες απείλησαν με το σουτ του Γκονζάλες μέσα από την περιοχή το οποίο μπλόκαρε ο Χοβάν. Αμέσως μετά στην εξέλιξη της φάσης, οι Σερραίοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Άλεξιτς πήρε την κεφαλιά, όμως ο Τσιντώτας ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε. Στο 86′ ο Γούλερι πρόλαβε την έξοδο του Τσιντώτα, με την κεφαλιά του να περνάει άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα στην κεφαλιά του Άλεξιτς η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Τελικό αποτέλεσμα, 0-0.

Η ταυτότητα του ματς:

24η αγωνιστική Stoiximan Super League

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΡΩΝ

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας), Αργύρης Ντάβελας (Μακεδονίας)

4ος: Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας (Καβάλας)

VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

AVAR: Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες: 41’ Άλεξιτς, 72’ Χατζηστραβός, 82’ Θυμιάνης – 25’ Κεσχρίντα, 66’ Βαλένσια, 70’ Ντε Μποκ

Σκόρερ: –

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χοβάν- Ντανκερλούι, Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Πεταυράκης- Ουεντραόγκο, Στάικος (84 Μορέιρα)- Χατζηστραβός (84’ Σοφιανός), Τομάς (65’ Γούλερι), Ουάρντα- Άλεξιτς

Ατρόμητος (Ίλιτς): Τσιντώτας- Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Τσακμάκης, Ντε Μποκ- Κούντε, Κουέν (73’ Βρακάς) – Αθανασίου, Ρομπάιγ (60’ Γκονζάλες), Φριντζόνσον (60’ Βαλένσια) – Αντζιέλσκι (73’ Βέργος)

Keywords
Τυχαία Θέματα