Πανσερραϊκός – Κηφισιά 1-1: Έκανε…σεφτέ με Χεφτέ! (highlights)

Οι γηπεδούχοι, μπορεί να έμειναν για όγδοη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη, αλλά θα πρέπει να αισθάνονται ευχαριστημένοι, μια και πήραν αποτέλεσμα, έχοντας δημιουργήσει ελάχιστες ευκαιρίες.

Οι φιλοξενούμενοι, καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, πάλι δεν μπόρεσαν να κερδίσουν εκτός έδρας, έχοντας πλέον μόνο ένα τρίποντο σε 14 αγωνιστικές.

Ο Μπιφουμά ξέφυγε από τη μετριότητα

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί γρήγορα, εκτός από μία στιγμή του: το γκολ του Μπιφουμά στο 43ο λεπτό, με το οποίο η Κηφισιά πήρε το προβάδισμα.

Όλα

ξεκίνησαν από βολέ του τερματοφύλακα Κρίστινσον, με την μπάλα έπειτα από κόντρες να φτάνει στον Μπιφουμά λίγο έξω από την περιοχή.

Ο Κονγκολέζος, με τρομερή κίνηση απέφυγε με τον ίδιο τρόπο Θυμιάνη και Πηλέα, στη συνέχεια βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Χοβάν, τον «έσκαψε» με αριστοτεχνικό τρόπο και έγραψε το 0-1.

Δίκαιο το προβάδισμα για την Κηφισιά, που ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του α’ μέρους, με τον Κλωναρίδη να έχει τρεις τελικές (2′, 21, 28′), ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο με μία ακίνδυνη κεφαλιά του Μπέργκστρεμ που πέρασε άουτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες, έκαναν από μία αναγκαστική αλλαγή πριν καν βγει το πρώτο δεκάλεπτο, με Τομάς και Μποτία να μπαίνουν αντί ων Χατζηστραβού και Λαντρ αντίστοιχα λόγω τραυματισμών!

Χρυσή αλλαγή!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Κηφισιά να κάνει δύο αλλαγές, με Σάντος και Βαφέα να περνούν αντί των Κλωναρίδη και Μποτία αντίστοιχα, οι οποίοι ένιωσαν ενοχλήσεις.

Στο 58′, οι φιλοξενούμενοι είχαν ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 0-2, όταν ο Μασούρας γύρισε από δεξιά στην περιοχή, ο Χοβάν δεν μπόρεσε να διώξει, όμως ο Σάντος, πιάνοντας ανενόχλητος κεφαλιά στη μικρή περιοχή, αστόχησε μπροστά ουσιαστικά σε αφύλακτη εστία!

Ο Πάμπλο Γκαρσία, έκανε αλλαγές, ρίχνοντας στο ματς και το νέο απόκτημα, τον Ισπανό επιθετικό Χεφτέ Μπετανκόρ. Όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που συνέχισαν να κάνουν ευκαρίες, με τον Μπιφουμά στο 64′ να βρίσκεται σε επίκαιρη θέση, αλλά να στέλνει την μπάλα πάνω στον Χοβάν.

Τρία λεπτά αργότερα, σε θέση βολής βρέθηκε δεξιά στην περιοχή ο Σάντος, όμως το σουτ του έδιωξε σε κόρνερ με τα πόδια ο Χοβάν.

Οι Σερραίοι, με το ματς να μπαίνει στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεν είχαν κάνει ούτε μία φάση στο β’ ημίχρονο, όμως έκαναν μία και καλή στο 85′ για την ισοφάριση: ο Ουάρντα από αριστερά έβγαλε τη σέντρα, ο Χεφτέ έπιασε την κεφαλιά ανενόχλητος και έγραψε το 1-1, σκοράροντας στο ντεμπούτο του!

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να σκοράρουν και δεύτερη φορά στις καθυστερήσεις, αλλά ο Δεληγιαννίδης δεν μπόρεσε από κοντά!

Από την άλλη, η Κηφισιά μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη στο 90+4′, αλλά ο Χόβαν είπε «όχι» στον Ματέους Σάντος μέσα στην περιοχή!

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ 1-1

Stoiximan Super League 2023-24, 17η Αγωνιστική, Δημοτικό Σερρών

Γκολ: 85′ Χεφτέ – 43′ Mπιφουμά
Διαιτητής: Τζήλος
Βοηθοί: Στάικος, Μπαλιάκας
Κίτρινες: Στάικος, Μορέιρα – Λαντρ, Μποτία, Τεττέη, Παπασάββας
Κόκκινες: –
Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χοβάν – Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Πηλέας – Στάικος (61′ Οικονόμου), Μορέιρα – Μούργος (61′ Xεφτέ), Χατζηστραβός (7′ Τομάς, 75′ Σοφιανός), Ουάρντα – Άλεξιτς (75′ Γούλερι).

Κηφισιά (Νίλσεν): Κρίστινσον – Μασούρας, Λαντρ (9′ Μποτία, 47′ Βαφέας), Κάπαν, Γκόμπελιτς – Πέιος, Παπασάββας – Κλωναρίδης (46′ Ματέους Σάντος), Ίλιεφ (78′ Κωνσταντακόπουλος), Μπιφουμά (78′ Αντερέγκεν) – Τεττέη.         

Keywords
Τυχαία Θέματα