Ολυμπιακός: To μεγάλο θέμα στα αποδυτήρια!

15:23 7/1/2024 - Πηγή: Sportime

Σε μία τελείως διαφορετική εποχή έχει μπει πλέον ο Ολυμπιακός, αλλάζοντας τόσο τεχνικό διευθυντή αλλά και προπονητή, πριν περίπου ένα μήνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δώσει τα κλειδιά της ομάδας στον Αντόνιο Κορδόν, ενώ ο ίδιος είχε επιλέξει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να για να κοουτσάρει.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν καθόλου καλά, αφού μετά από ένα πολύ καλό ξεκίνημα, ο Ολυμπιακός άρχισε

να δείχνει σημάδια κατάρρευσης.

Στην αρχή ήρθε το 4-2 από τον ΠΑΟΚ μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στη συνέχεια η εξευτελιστική ήττα με 5-0 από τη Φράιμπουργκ για τους ομίλους του Europa League.

Έτσι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αποτέλεσε παρελθόν και ο Αντόνιο Κορδόν δεν έχει πλέον τόση ανάμιξη, στα καθημερινά που αφορούν την ομάδα του Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, πέρασε από το ισπανικό μοντέλο των Κορδόν, Μαρτίνεθ σε εκείνων των γειτόνων, Πορτογάλων των Πέδρο Αλβες, Κάρλος Καρβαλιάλ!

Πάντως, το πρώτα δείγματα γραφής παντελώς αρνητικά πλην της διασφάλισης του Conference League: 3 ματς στη Stoiximan Super League, 1 γκολ (και αυτό με πέναλτι) και πέντε χαμένοι βαθμοί!

To οξύτατο ζήτημα, όμως, είναι πως σε συνδυασμό με τις αλλαγές παικτών οι Πορτογάλοι ΔΕΝ έχουν κατορθώσει να «κερδίσουν» και τους άσπονδους εχθρούς του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μέσα στα αποδυτήρια.

Με πρώτο και καλύτερο τον συμπατριώτη τους, Ντανιέλ Ποντένσε!  Μείζον θέμα. Κακά τα ψέματα…

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα