ΠΑΟ μπορείς!

Για τον Παναθηναϊκό προτεραιότητα είναι να μην χάσει το ματς και από εκεί και ύστερα, αν όλα του πάνε καλά, να πάρει και το τρίποντο.

Βέβαια ποτέ μια ομάδα δεν μπαίνει στο γήπεδο με αυτή τη λογική, πόσο μάλλον, όταν φοράς μια βαριά φανέλα και είσαι ο Παναθηναϊκός, ομάδα με τεράστια ιστορία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Απλά σε ορισμένες περιπτώσεις, οφείλεις να αλλάξεις τρόπο παιχνιδιού, προκειμένου να πετύχεις τον στόχο σου. Με βάση τα αποτελέσματα στον όμιλο οι πράσινοι, αν καταφέρουν

να νικήσουν θα έχουν κάνει τεράστιο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ισοπαλία τους χαλάει.

Η Ρεν δεν είναι η οποιαδήποτε κοντρολαρισμένη ομάδα, με αγωνιστική πειθαρχία, η οποία θα έρθει στην Αθήνα για να κλειστεί. Είναι βέβαιο ότι θα παίξει ανοικτά, όπως δηλαδή και στους εντός έδρας αγώνες της, με μοναδικό στόχο να κερδίσει. Αυτό πρέπει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς η οποία αν προσέξει στην άμυνα, τρέξει πολύ και εκμεταλλευτεί τον κενό χώρο, μπορεί να κάνει τη ζημιά.

Κακά τα ψέματα, είναι ματς παράξενο όπου η τακτική θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Ο Παναθηναϊκός έχει σε εξαιρετική κατάσταση τους δυο ακραίους μπακ χαφ, Βαγιαννίδη και Μλαντένοβιτς και από τις πτέρυγες μπορεί να “τρυπήσει” αντίπαλη άμυνα.


Κάτι ανάλογο συνέβη στον αγώνα με το Ολυμπιακό, στα 48′ λεπτά που παίχθηκε ποδόσφαιρο. Η Ρεν όταν βγαίνει στην επίθεση αφήνει κενά και αν οι πράσινοι ακραίοι βρεθούν σε καλή μέρα θα της δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα.

Από εκεί και ύστερα πρωταρχικός στόχος για τον Παναθηναϊκό είναι να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Αν τα καταφέρει θα έχει πολλές ελπίδες για τη νίκη, η οποία ουσιαστικά του δίνει σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα