ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Αίτημα για περισσότερο κόσμο στον τελικό

Η ΕΠΟ έκανε γνωστό σήμερα (27/4) ότι ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου. Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα αναμετρηθούν στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» και η προτεινόμενη ώρα διεξαγωγής του ματς είναι 20:30. Το επίμαχο σημείο για τους δύο φιναλίστ, πάντως, είναι ο αριθμός

των θεατών, που θα παραβρεθούν στις κερκίδες και θα παρακολουθήσουν διά ζώσης την αναμέτρηση.

Αυτό που συζητείται είναι να διαμοιραστούν 400 προσκλήσεις, όπως έχει βάλει ως προϋπόθεση για τη διεξαγωγή του αγώνα στο Πανθεσσαλικό ο Δήμος Βόλου. Αυτό τονίζει σε δηλώσεις του εδώ και μέρες ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Ο αριθμός δεν ικανοποιεί τους δύο συλλόγους, καθώς οι ανάγκες τους είναι για πολύ περισσότερο κόσμο.

Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο η ΠΑΕ ΑΕΚ υπέβαλαν αίτημα για αύξηση του αριθμού. Αμφότεροι οι σύλλογοι ζήτησαν από την ΕΠΟ να αιτηθεί με τη σειρά της στην Ελληνική Αστυνομία, αλλά και στον Δήμο Βόλου, να γίνει σχετική σύσκεψη για να συζητηθεί το θέμα, παρουσία εκπρόσωπων των ομάδων, οι οποίοι θα εγγυηθούν την ασφάλεια της διεξαγωγής του τελικού με περισσότερους από 400 παριστάμενους στις κερκίδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα