ΠΑΟΚ: Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών για το ματς στα Ιωάννινα

Την απόφαση να μην επιτρέψει σε όσους φίλους του ΠΑΟΚ ήθελαν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους στα Ιωάννινα την προσεχή Κυριακή πήραν οι Αρχές.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τη Stoiximan Super League, θ’ αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» την προσεχή Κυριακή

στις 20:30 αλλά θα υποχρεωθεί να το κάνει δίχως τη συμπαράσταση των φίλων του.

Κι αυτό επειδή ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης έκανε δεκτή την εισήγηση της Αστυνομίας απαγορεύοντας τη μετακίνηση, μεμονωμένη ή οργανωμένη, φίλων της ομάδας στα Ιωάννινα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί Την Κυριακή 24/09/2023 και ώρα 20:30, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» αποφάσισε ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Είχε προηγηθεί έγγραφο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, με το οποίο εισηγείται την έκδοση απόφασης απαγόρευσης οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, «για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης κατ’ εφαρμογή του Ν. 4049/2012».

Ανάλογη ήταν η απόφαση και για την αναμέτρηση ΟΦΗ-Ατρόμητος σ’ ότι έχει να κάνει με τους φίλους της ομάδας του Περιστερίου καθώς όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση: «Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2023-2024, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925 – Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 23/09/2023 και ώρα 17:30 στο γήπεδο ποδοσφαίρου «Θ. Βαρδινογιάννης», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Keywords
Τυχαία Θέματα