ΠΑΟΚ: Από Μάλτα…. Τέχελεν ο Τζίμας (vid)

Στις πρώτες του δηλώσεις για τη νέα σεζόν, αμέσως μετά το τέλος του πρώτου φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μνημόνευσε τον Στέφανο Τζίμα.

Η αφορμή δόθηκε όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση απόκτησης επιθετικού, με τον Ρουμάνο τεχνικό να κάνει λόγο για…. ατυχία ελέω της απουσίας του νεαρού επιθετικού με την Εθνική στο Euro U19 στη Μάλτα.

Μετά και

τον αποκλεισμό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος καθώς μετρά δύο ήττες σε δύο αγώνες με τον τρίτο της φάσης των ομίλων ν’ αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα, οι υποχρεώσεις του 17χρονου με την Εθνική θα ολοκληρωθούν στις 10 Ιουλίου.

Κατόπιν συζήτησης οι άνθρωποι του “Δικεφάλου” αποφάσισαν να ενσωματωθεί άμεσα στην υπόλοιπη ομάδα ταξιδεύοντας στο Τέχελεν της Ολλανδίας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν πως ο νεαρός εκκίνησε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική στις 25 Ιουνίου, κάτι που σημαίνει πως είχε το χρόνο να ξεκουραστεί.

Κι αν προκύψει σχετική ανάγκη το θέμα θα επανεξεταστεί μεν αλλά μετά τα ματς με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στα προκριματικά του Europa Conference League.

Keywords
Τυχαία Θέματα