ΠΑΟΚ: Επιστρέφουν Μιτρίτσα, Μπίσεβαρ

Ολοκληρώθηκε απρόσκοπτα το αγωνιστικό μέρος της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής – εντός έδρας – αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Λίγο μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης στο γήπεδο της Τούμπας, έγινε γνωστή κι η αποστολή στην οποία δεν περιλαμβάνονται οι τραυματίες Ελ Καντουρί–Ολιβέιρα αλλά και οι Λύρατζης, Βαρέλα, Εσίτι, Ζαμπά.

Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ: “Έτοιμοι για ένα ακόμα ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός

έρχεται στην Τούμπα στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Super League Interwetten 2021-22 και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου έχει ως μοναδικό τρεις ακόμα βαθμούς.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας το απόγευμα του Σαββάτου (05.02) στο γήπεδο της Τούμπας περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα , που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Σάστρε, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ“.

Keywords
Τυχαία Θέματα